Az emberiség történetének nagy részében olyan ütemben használta fel a természeti erőforrásokat – annak érdekében, hogy utakat és városokat építsen, élelmiszert termeljen, termékeket állítson elő, és CO2–t bocsátott ki –, amely ütem a természeti erőforrások megújulási képességén belül volt. De valamikor az 1980-as években átléptük a kritikus vonalat...

Forrás: zold8.hu
Feltöltő: Judka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shenki
Mondjuk ezen szerintem nem kéne nevetni...
Judka
@Shenki: Nem viccből raktam ki, és nem azért írtam, hogy rémisztő. Szerintem nagyon is veszélyes lesz hosszú távon, sőt már röviden is, amit a cikk taglal. Ha belegondolunk, ez évtizedek óta emelkedik, és nem úgy fest, mintha a közeljövőben lassulna.
kerék
Hátigen,az ember lassan előpusztítja saját magát,és ami még rosszabb sok élőlényt is magával ránt.
Mivel a pénz mozgat mindent így nem is lesz javulás nagyon sokáig, hiszen a környezet kímélő járművek tervei már tökéletesek, csak le kéne gyártani és annyival is kevesebb lenne...na de a benzinben,olajban sok a pénz, így amíg el nem fogy teljesen addig ez lesz.
Mondjuk ez engem felcsesz, de úgyse tudok semmit tenni szóval...
Judka
@kerék: Félő, hogy akkor kapunk észbe, amikor már késő lesz!
kerék
@Judka: Hát igen, sajnos, már most késő van szerintem.
sólyomszem
@kerék: nem is a benzin a lényeg, hanem az olajszármazékok, amikkel tömjük magunkat, kenjük magunkat minden nap. Abban nagyobb biznisz van, mint a benzinben. Kozmetikumok nagy többségében, hanem mindben olajszármazék van, s nézd meg mennyibe kerülnek, jóval többe, mint a benzin...a kemoterápia anyagokban is megtalálható. Egyszer mérgeznek a margarinnal, kozmetikummmal, s a végén visszamérgez a gyógyításra szánt kemo-val...jó kis körforgás és hányan gazdagodnak ebből?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.