Örményországban aláírásgyűjtést kezdeményeztek azért, hogy a magyar kormány kérjen bocsánatot az azeri baltás gyilkos kiadatása miatt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Igazsagoszto
Nem kellene elfogadniuk azt sem. Blablával nem tesznek jóvá semmit.
soljanka
@nahát: nem hazudtak. a bírósági részben van, hogy csak akkor engedhetnék szabadon, ha már ült volna 25 évet. Az ítéletet nem másították meg, az ügyet sem tárgyalták újra. Tehát jogilag rendben van: a fickó elítélt.
Az elnöki felmentésnek köze sincs a bírósági eljáráshoz.

Sokan nem értik a szöveget, így meg mutogatva a tv-ben újságban, sokan el is hiszik a címet.
soljanka
Csak a teljesség kedvéért itt a fordítás:
"A bíróság, amennyiben az életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt elkövető legalább 25 évet letöltött büntetéséből, és amennyiben a büntetés időtartama alatt szándékosan elkövetett bűncselekményben nem találják bűnösnek, az életfogytiglani szabadságvesztést határozott időtartamúra módosíthatja vagy az elkövetőt feltételes szabadságra bocsáthatja, feltéve, hogy meggyőződött a büntetés végrehajtása folytatásának szükségtelenségéről."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.