A Román Hírszerző Szolgálat szerint az országuk is a terrorizmus lehetséges célpontjává vált. Omar Bakri radikális muzulmán hitszónok afganisztáni szerepvállalásuk megbüntetésével fenyegette meg Bulgáriát és Romániát. Liviu Maior, a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) igazgatója állítja, Bakri fenyegetését nem lehet egyszerű retorikai fordulatnak tekinteni, mivel vannak romániai kapcsolatai és a hitszónok korábban megpróbált Romániába beutazni.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonita
Nem működik az üzenetküldőm már egy ideje, ezért itt válaszolok, sem rendőr, sem katona nem vagyok, csak egy átlagos nő, aki néha túl kíváncsi olyan dolgokra is, amibe nem mindig kéne beleütni az orrát. :)
Pilóta
@dragonita: ... a "cikk" kitétel miatt nem gondoltam személyre:-) Én is birom a stílusát!
silber13
@Pilóta: Valami zagyvaságok tömege lehet a fejednek nevezett golyőban az Édenkerttel kapcsolatban. Kapcsolódó tudásod annál kevesebb. Itteni rövid megnyikkanásaid nem mások, mint a kötekedés jelei. Szánalmas vagy.
dolfika
Érdekes, régen partizánnak, szabadságharcosnak ,lázadóknak hívták őket. Mármint a terroristákat,én inkább az USA-t és Izraelt tartom a legnagyobb terrorista központnak.
Nézőpont kérdése ki a terrorista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.