A jeruzsálemi konferencia magyar előadója, Németh Sándor felszólalásában azt hangsúlyozta, hogy ma a keresztények számára alapvető cél, hogy „az Izrael iránti szeretetüket konkrét cselekedetek formájában is kifejezzék”. A Hit Gyülekezete vezető lelkésze sürgette, hogy a keresztények nagyobb társadalmi felelősségvállalással álljanak ki és képviseljék a közvélemény előtt az Izraellel kapcsolatos igazságokat. Németh Sándor szerint „az Izraelt ért fenyegetések nemcsak a zsidó állam fizikai létét kérdőjelezik meg, hanem a keresztény–zsidó kijelentést is, és a közös értékeknek, sőt magának a demokráciának a megsemmisítését is célozzák. Ezért nem nézhetjük közömbösen és passzívan azt, hogy Európában és más országokban az antiszemitizmus és az Izrael-ellenesség növekszik”.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
@Pilóta: hát tudod,volt az a négy év,amikor dolgozniuk kellet. 41-45 között. azért morcosak még mindíg. :-))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@Pilóta: hát tudod,volt az a négy év,amikor dolgozniuk kellet. 41-45 között. azért morcosak még mindíg. :-))))))))))))
silber13
@Horizont: Nincs Csülőkkel amúgy semmi bajom, de amit írt, az egyfelől példátlan tahóság, másfelől meg a történelmi ismeretek nagyfokú hiányossága. Mindössze ennyi.
Horizont kedves! Te itt fentebb vakhitet emlegetsz. A többi vallás híveit nem a vakhit vezérli? Gondolj csak például az iszlámra! Egyik egyház, gyülekezet sem kivétel.
"Kötelező tagdíj" nincs, önkéntes felajánlás lehetséges. Hogy is van ezzel az ún. egyházközségi hozzájárulással a katolikus egyház, meg a többiek? De inkább hagyjuk.
Disznópofa
Azt a kereszténységet, amihez milliók vére tapadt? Leöltek mindenkit, aki nem tért meg. Isten biztosan nem akarhatta, hogy a nevében gyilkoljanak, ha meg igen, akkor nincs miért szeretni Őt!
zabhegyező
Félek azoktól akik mindenre tudják a választ!
Németh is ilyen.
Dr.luigilongo60
@Horizont: Silbert13 válaszolt helyettem is ,nincs mit hozzátennem.
silber13
@zabhegyező: Akkor nagyon félhetsz a micsurini és bibliai hozzáértéssel rendelkező mustármagostól, aki egyszersmint tiszteletbeli sámán-időjós, a csúti "MOSTradamus" és turul ornitológus! :-))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.