Az oroszok is készülnek a közelgő apokalipszisre. A maja világvége kapcsán bizarr "túlélőszettet" dobott piacra egy esküvőszervező cég, amelyben a vodkán és társasjátékon kívül kötél is található - írja összeállításában a Blikk. A csomagban ezeken kívül egy adag tápanyagokban gazdag gabonaféle, egy halkonzerv, gyufa, gyertyák, jegyzetfüzet, ceruza, szív- és más életfontosságú gyógyszerek, illetve egy szappan van.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
Matolcsy ezért az újabb csomagért mehetett ki?:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyuszicsibe
Jegyzetfüzet minek??A memoároknak??Nekem 8,csak legyen elég süti.
Pilóta
@Nyuszicsibe: 19:39
Jegyzetfüze!t minek?
Jegyzetelni:-)
Különben az utókor nem tudja meg, hogy 2012.-ben világvége volt!:-)
yazo64
@Pilóta: Csak a piros pöttyös valagúak:)
Pilóta
@yazo64: 19:42
Na, akkor sokszor fogják mondani, hogy muti a pöttyöst!:-)
nyanya001
„Földünk 2012 dec.20-án belép a Pofon-övbe.Ez egy Galaktikus aknamező a Cipőkanál, és a Házmesterné csillagképek között. Nagy magömlések, és elismerő füttyök fogják megelőzni ezt az állapotot, többeknél szapora hazudozás a semmiből jövő pofonok érzetével társulhat. Az Ó-hülye civilizáció mágusainak
számításai szerint olyan sötétség fog borulni bolygónkra, hogy az csak na. Számos történeti forrás utal arra is, hogy a bútorok életre kelnek, és ütni-vágni fogják azokat, akik nem kék kismackó mintás pizsamában bújnak be az előzőleg téliszalámival megszentelt asztalok alá. A kristály gyerekeket tanácsos újságpapírba csomagolni, a szellemileg felébredetteket kezeljük emelt dózisú nevetőgázzal. A két napon, és négy éjszakán át tartó sötétségben ajánlott mondjuk folyamatos mozgásban lenni, hogy ezáltal megakadályozzuk a Föld tengelyének megtekeredését. Mások szerint célszerű sámlin szalonnázni csendesen danolászva, hogy ne halljuk azokat,akik folyamatos mozgásban vannak. Mindez rémesen hangzik, de nem kell megijedni, mert annál rosszabb. Vagy jobb. Esetleg egyenesen. Kényszerű vajúdása ez a természetnek, tisztítótűz, melyben megszámláltatnak a szeplők, és párjukra lelnek a zoknik. Sőt! Mindez egy Kozmikus Tüsszentés Megvalósulása, melyért tudatosan dolgoznak immár nemzedékek óta a köztünk járó órák, de némely percek, és másodpercek is!
A sötétség végét világosság jelzi majd, mely spontán megjelenik majd az elmékben és a helybenmaradókban is, valamint a villanyszámlákon, de soha többé nem lesz hatása az fokhagymás fahéjnak, és az aszpirinnek, az idő pedig egyszerre minden irányban halad majd. Mi választhatjuk meg, mennyit fizetünk a BKV jegyekért!
Sokaknak fájni fog majd a hasuk - például a mértéktelenül szalonnázóknak (és felmenőiknek hetedíziglen) - mások hülyén néznek, megint másokról pedig senki sem tudja, mit csinálnak majd! Ebben tehát nem lesz változás.

Igyekezzünk addig is minél többekkel megosztani ezt a hasznos információt,és pislogjunk, ha már nagyon muszáj."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.