Újra felerősödtek a december 21-i "világvégével" kapcsolatos híresztelések. Mindezeknek nincs semmilyen tudományos alapja! A dolgot ennyivel is elintézhetnénk, ha a pszeudotudományos világvégeelmélet-gyártók nem "kedveskednének" újabb és újabb, egyre képtelenebb verziókkal. Már évek óta híresztelik, hogy legközelebb 2012. december 21-én lesz világvége. A laikusok számára tudományosan megalapozottnak tűnő híreszteléseknek természetesen semmiféle alapja nincs - egyetlen mérhető, valóságos hatása a szak- és amatőr csillagászok idejének eltöltése a szükségtelenül rémisztgetett emberek megnyugtatására. Jelen írásunkban először áttekintjük erről a legújabb keletű világvégéről szóló hír néhány részletét. Ezt követően - mintegy érdekességként - felidézünk néhány már lezajlott világvégét azok számára, akik elmulasztották megfigyelni ezeket. Nincs új a Nap alatt! A december 21-ére beharangozott világvége előidézéséért igen sok szereplőt tesznek felelőssé a keringő hírek, és...

Forrás: mcse.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@kerék: Ja én is már dec. 20-ra bekészítettem a megfelelő mennyiségű alkoholt szóval ha nem lesz semmi nagyon mérges leszek mert ki kell öntene az egészet!!!
Nyuszicsibe
@rokker33: a biztonság kedvéért megkérdezhetem,milyen piád van?? :)
rokker33
@Nyuszicsibe: Hát kb 500 liter bor a pincében 35-40 liter házi szilva 15 liter házi körte meg vagy 10 doboz sör ami a hűtőben van.Bár ha nem elég még lehet bővíteni a készletet ;)
Nyuszicsibe
@rokker33: na ki ne öntsd !!nem lehetsz annyira mérges !!
kukac50
Akkor minek beszélni róla előre. Ha már itt lesz akkor meg már fölösleges.
SELIG
Pataki Attila eldobta az összes pénzét. Mi lesz vele ezután?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.