Nem viselkednek elnyomóként, ezért a magyar katonákat kedvelik a legjobban az afgán civilek az afgán hadsereg egyik alezredese szerint. A magyar katonákat kedvelik leginkább az afgán civilek, és velük szeretnek legjobban együtt dolgozni az Afgán Nemzeti Hadsereg (ANA) katonái is - jelentette ki Mohammad Salim Ahmadi, az ANA alezredese hétfőn az MTI különtudósítójának adott interjújában. "Jobbak a magyarok, mint a többiek, kedvesebbek és tisztelettel bánnak az emberekkel, nem elnyomóként viselkednek" - tette hozzá. A főtiszt - aki Németországban és Törökországban tanult - szólt arról is: mindenképpen béke lesz az országban hamarosan, és ezt, ha kell, a tálibokkal együtt érik el.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Nem vitatom a cikkben leírottakat, ám figyelembe kell venni mást is!
Nevezetesen: a magyar katonák nem harcoló alakulatként vannak odaki!
Újáépítók és objektumvédők.
Ezért is van az, - hál' Istennek! - hogy tűzpárbajban egyetlen magyar katona sem esett el. (Legalábbis emlékezetem szerint, de ha rosszul emlékszem, kérlek, igazítsatok ki!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.