A német Ruhr – vidéken is megjelentek a cigányok. A helyiek szerint a romák képtelenek a beilleszkedésre, aláírást gyűjtenek a bevándorlásuk ellen. A cigánykérdés világszerte problémát jelent. Németország Ruhr – vidékén is napirendre került a probléma- írta a Magyar Nemzet. Az egykor munkások tömkelegeit foglalkoztató iparvidéket most ellepték a cigányok, több tízezer roma érkezett Romániából és Bulgáriából. A lap közölte: a cigányokkal szemben egyre inkább nő az ellenszenv és a tartományi belügyminisztérium jelentése szerint emelkedik a bűncselekmények száma. A Duisburg – Rheinhausenben álló nyolcemeletes épület a „rémület házaként” vált hírhedtté. Az ingatlan 46 lakásában több mint 140 személy lakik. A Magyar Nemzet információi szerint sokan a szabadban végzik el szükségletüket. Kivételes helyzetet élveznek a támogatásban részesülő családok, anélkül, hogy eleget tennének az iskolázási kötelezettségüknek.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
"A helyiek szerint a romák képtelenek a beilleszkedésre" Csak nem, tényleg?! De azért Magyarország a náci, soviniszta, kirekesztő, fasisztoid állam, mi?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@sziráki ágnes:De hogy állnak tovább, ezeket nem lehet csak így levakarni. Mennek lopni!! És egyet értek az utolsó mondatoddal, de ehez munkahelyek kellenek és nem akció tervek.
sza
@Mobil123: Munkahely még azoknak sincs akik dolgoznának! Éppen ezért örültem meg hogy jövő év közepétől közalkalmazott nem lehet egyszerre nyugdíjas és alkalmazott is! Tudod mennyi protekció kellett ahhoz hogy a lányok el tudjanak menni dolgozni? A fél város ezen ügyködött, és nekem vannak ismerőseim. Akiknek nincsenek az eláshatja magát. Nem vagyok rá büszke, mert esetleg olyat szorítottak ki aki ugyanúgy dolgozni szeretne, de ez van alkalmazkodni kell!
Mobil123
@sziráki ágnes: Kis könyöklő:-))) Az ember mindent megtesz a gyermekeiért, Te is ezt tetted. Nem kell ezzel foglalkozni, a lányok dolgoznak azt kész. Jó éjt.:-))
rugacs
@sziráki ágnes: Akkor oda kéne többet exportálni belőlük, míg a helyiek is ráébrednek az igazságra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.