December kiválóan alkalmas arra, hogy felfedezzük Portugáliát. Az idő még kellemes, és a turistaáradatot is el tudjuk kerülni ilyenkor.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Tcat: Akkor ajánlom neked Ausztriát. Aránylag közel van, Karintiába vagy Tirolba busszal is el lehet jutni. Gyönyörű kiránduló, sétáló hegyi utak vannak. Isteni a levegő és sehol egy eldobott cigis doboz:-) A Como melletti tavak környéke is gyönyörű, kifejezetten gyalogolós turisták számára.
Evikati
ikse: Oslóba én is nagyon szeretnék eljutni. Stockholmban 2 évvel ezelőtt, Helsinkiben pedig idén augusztusban jártunk. Helsinki szuper!!! Minden arról szól, hogy jól érezd magad. Nem csak a turisták, az ott élők is.
Evikati
Tcat: Keressétek meg a www.travelandspa .hu oldalt. Most készül, de már nagyon sok klassz blog olvasható rajta. Gyönyörűek a képek is.
Tcat
Evikati: kösz a tippet, a Como környéke tényleg klassznak tűnik! ;) Ausztria meg Szlovénia terítéken van jövőre, valamelyik tán összejön. Igazából Svájc is érdekes lenne, főleg összekötve az októberi repnapjukkal. Igazi kuriózum, 2 200 magasan, a hegyen van a nézőplacc :)
Evikati
Tcat: Svájc gyönyörűséges, de nekem nagyon drága volt 10 évvel ezelőtt.
Szép napot neked!:-)
kacifant
@Tcat: nyáron mi Szlovéniában jártunk, a tengerparton Portorozban, csodálatos hely, bár a tengerpart nem túl hosszú, de nagyon jó hely. Kirándultunk Olaszoszágban is amíg ott voltunk. Mindenkinek ajánlom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.