Először 2012 végén került a hírekbe az a magyar férfi, aki az akkori feltételezések szerint egy Coccolino öblítő miatt nézték kokaincsempésznek. Most kiderült, volt alapja a feltételezéseknek.

Az amerikai Népszava most azt írja, hogy több mint 4 gramm kokain volt azokban az öblítőkben, amely miatt börtönbe került a férfi az Egyesül Államokban. 
Amint az Deron James, a Homeland Security Investigations speciális ügynökének jelentésében olvasható, ez év november 12-én érkezett az express csomag a JFK repülőtérre, amelynek címzettje Berki Viktor volt, a cím pedig Brooklynban a Fort Hamilton Parkway egyik apartmanja. Ez a Boro Park része, ahol sok magyar él - írja a lap.

A csomagban találtak öt palackot, amely mosószernek látszott. A rutinvizsgálat során a négy palackban pozitív eredményt mutatott a kokainteszt. A speciális ügynök szerint a vizsgálat megállapította, hogy a négy palack körülbelül 4,252 gramm kokaint tartalmaz.

Az elfogott magyar férfi elmondta, hogy a csomag az övé, ő rendelte, és azt tartalmazza, amit kért. Majd úgy nyilatkozott, hogy az öblítőszerben nem rendelt kokaint. A küldeményt egy Czirják Bálint nevű ismerőse küldte az ő kérésére, mert allergiás más mosószerekre.
Czirják elmondta, hogy ez volt az első alkalom, hogy csomagot kért B. Elmondása szerint B. azt is kérte, hogy kap majd egy ismeretlen személytől egy ágyneműs csomagot, és azt is küldje el a részére. C. megkapta ezt a csomagot is, és felbontás nélkül hozzátette a többi küldeményhez.

C. azt állította, nem tett kokaint a csomagba, az ismeretlen férfitől kapott csomagban nem tudta mi volt, mert azt nem nyitotta ki. Az amerikai hatóságok nem a felbontatlan ismeretlen küldeményben, hanem a Coccolino öblítőben találták meg az állítólagos kábítószert.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Különben ismételten nem értem, lebukott egy piti magyarországi narkós, vagy narkófutár ez miért hírértékű?

Különben valóban röhejes, hogy mosószert akart vinni az USA-ba.
Ez annyira átlátszó, mint a kvarcüveg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
nem vágom.4 gramm kokaint öblítöbe áztatni a félvilágon utaztatni postai csomagba olcsóbb mint meg venni¿
rokker33
Hülyeség EZ AZ EGÉSZ SZTORI!!!
1.Minek hozat öblítőt Magyarországról mikor ott is lehet kapni??Többe kerül a posta költség mint 1 öblítő!!
2. 4,2 gramm kokain???Amerikában nem lehet kapni kokót csak Európában?Ugyan már ezt ki hiszi el??? Kockáztatni 4 gramm kokainért nagy baromság és gondolom nem az öblítővel keverte össze mert az meg tényleg semmihez sem hasonlítható hülyeség lenne hisz úgy már nem tudná felhasználni!
musicnummer1
Hihetetlen mese, ez a pasi már régóta ott él, é bünrészes volt...
Most legalább megtudja, milyen az ami sitt...
Lehet bent választani...orál, vagy anál...
vilifater
@rokker33: Tesztelhették a vonalat. A kinaiak meg úgy csempésztek be, hogy pólókat áztattak be vele,abból is ki lehetett vonni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.