Míg a Nyugatot leginkább Phenjan titokban zajló atomkísérletei aggasztják, az Észak-Korea haláltáboraiból szökött egykori foglyok továbbra is elszántan küzdenek rokonaikért és honfitársaikért. Egyre szaporodnak a beszámolók a lágerekben uralkodó borzalmas körülményekről, és úgy fest, Kim Dzsong Un uralma nem hoz enyhülést ezen a téren.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Horizont: Lehetséges, hogy vn valamilyen technikájuk, technológiájuk, övék az 5. legnagyobb hadsereg, - bár nem mennének sokra vele -, csak az a baj, az ellenfélnek is van olyan, de inkább jobb. Phenjant pillanatok alatt el tudják fújni hadseregestől, kedves vezetőstől, mindenestől. Az a hóhér meg annál jobban félti a szaros életét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@gabrella: Büdösül éles helyzetben nagy a valószínűsége a kollektív észhez térésnek. Szar dolog ha az addigi bábú célpontok helyén hús-vér vérprofi ellenfél áll, sőt visszalő és átkozottül pontosan, lehengerlő tűzfölénnyel.
scandináv
@gabrella: Éhenhalás sem volt...ha jól tudom.
Sede
Amerikának szüksége van az ellenségképre, különben mi lenne a hadiiparral? Észak-Korea meg se olajjal, se arannyal nem rendelkezik, gazdasága gyakorlatilag nincs - tehát mint ellenségkép kiváló.
De 1 dollárt sem kockáztatnának érte az amcsik.
gabrella
Na azért a fegyvergyártók szövetség biztosan találna valami jó okot a régi,elavult fegyverarzenál lecserélésére!@Sede:
gabrella
@Horizont: A szoc. emberközpontú volt, a kapitalizmus meg pénzközpontú.
Nakimaga
@gabrella: Amerika Vietnámban is lejáratta magát,itt se járna másként !:)
Kínában sem sikerült az agymosás,Kubában sem fog és nálunk egyáltalán nem volt !:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.