FINANCIAL TIMES ft.com Gideon Rachman, a brit globális pénzügyi lap egyik vezető jegyzetírója Netanjahu taktikai zseni és stratégiai idióta címmel írt cikkében bemutatja, az izraeli miniszterelnök páratlanul tehetséges politikájával és ebből fakadó rövid távú teljesítményével elérte, harmadszor is megnyeri a választásokat a január 22-i választásokon, de a világgal szembemenő politikájával katasztrófát készít elő a zsidó államnak.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"THE NEW YORK TIMES

nytimes.com

A vezető amerikai liberális lap bemutatja, miként okoz feszültséget Morsi egyiptomi elnök nemrégiben az Egyesült Államokban feltárt, 2010-ben tett antiszemita és Izrael-ellenes kijelentései – a zsidókat vámpíroknak, Drakuláknak, disznóknak és majmoknak festette le -, és mai, az Egyesült Államok és Izrael irányában tett pragmatikusabb kijelentéseinek egybevetése. Egy államfő nyilván nem folytathatja korábbi retorikáját, de ugyanakkor az egyiptomiak előtt nem vonhatja vissza korábbi kijelentéseit, nehogy még inkább táptalajt adjon azon ellenzéki vádaknak, miszerint az Egyesült Államok és Izrael politikáját segíti."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.