A világűr – a valóban legvégsöbb horizont! Mindenkit érdekel, mindenki álmodozik róla (aki azt állítja, hogy ö aztán nem, az hazudik). De – mint az érdekes, sokat cincált témáknál általában – rengeteg klisével van tele az emberek feje, nem kis részben a filmeknek köszönhetöen. A cracked csapata összeszedte a hat legtartósabb űrcsacsiságot, olyan infókat, amiket mindenki elhisz, de amik menthetetlenül tévesek. Lássuk!

Forrás: galaktika.hu
Feltöltő: Rhewaa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Éhenhalt
Én meg csak néztem ott, hogy vétéef. xD
A Tündik bündije
Jópofa írás. De a filmek ugyebár azért filmek, mert nem a valóságot mutatják. Szórakoztatni akarnak, és azt - a legtöbb esetben - jól csinálják. A valóságban Indy sem találta meg a szent Grált, és Ripley hadnagy sem gyilkolt savas vérű FK-kat, mégsem panaszkodunk.
bloom
@A Tündik bündije: Azért vannak másfajta filmek is, akik a Shakespeare-i ( tükröt tartani a természetnek) vonalat nyomják, igaz ezek annyira nem szórakoztatóak.
Mantakhis
@A Tündik bündije: Persze, de van olyan, amikor a filmet úgy reklámozzák, hogy ez akár meg is történhetne, milyen reális, stb. De ha egy film alapvetően jó, akkor én biztos nem fogok kötekedni vele, hogy "de az űrben nincs is hang" , az biztos! :)
bloom
@Mantakhis: Én fogok kötekedni! Nem kell az embert hülyének nézni!
Mantakhis
@bloom: hát, ha van egy űrfantasy, azzal tízezer helyen lehetne kötekedni, ezért nem érdemes. De ha valami sci-finek hirdeti magát, akkor persze legyen tudományosan helyénvvaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.