Hajnalig kellett várni az EU 2014-2020 közötti költségvetéséről szóló csúcson, hogy meglegyen a tárgyalások alapját adó tervezet. Most azonban jók az esélyei annak, hogy a tavaly novemberi kudarc után hamarosan megegyeznek a csaknem ezermilliárd eurós pénzügyi keretről. Konkrét számokat a miniszterelnök nem említett a magyar pozícióval kapcsolatban, annyit mondott el, utalva a bizottság és Herman van Rompuy korábbi javaslataira, de akár a reggel kézhez kapott javaslatra, hogy "most jobban érezzük magunkat". "Éjjel még összemértünk fegyvereinket Herman Van Rompuyjel" - mondta Orbán, utalva arra, hogy több ország között velünk is folytatott kétoldalú megbeszélést az EU Tanács elnöke.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Orbán, a krumpli puska megint helyre rakta az EU-t :-) Ez a nyomorult harcászati-fóbiás állandóan hadban áll valakivel, hogy fegyverkezik meg gyorsnaszádozik? Olyan még nem volt, hogy egy tárgyalópartnerét szimplán csak emberként kezelte volna, és a'la nature "megbeszélést folytatnak"? Vagy csak nekem visszatetsző ez a hangnem?
tűzróka1939
Összemértük fegyvereinket , Csapataink harcban állnak Hmm ! Most háború van vagy tárgyalás ? Rendkívüli híradás :A Brüsszelben harcoló csapataink teljesen meg semmisültek. A gyászos végkimenetelű ütközetnek a halottainak hazaszállításáról a családoknak kell gondoskodniuk . Az sem baj ha útközben eltűnnek a földi maradványok . A hálás Magyar nemzet . Szobor nincs !!!
silber13
Jajj Viktorka! Ne hadonássz a fakardocskáddal, mert a szemedbe csúszik a narancsra pemzlizett papírcsákócskád, aztán nem fogsz látni és leesel ám a hintalovacskádról. A bilikédet meg tedd le azonnal!!! A múltkor is beleszorult a fejed!!! Na!!! Nézze meg a Swmjén!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.