Magyarországnak jó esélye van arra, hogy a következő években európai sikertörténetté váljon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Varsói Egyetemen tartott előadásában, ahol a hallgatóság egyebek mellett a magyar jegybankelnök-jelölésről is faggatta őt.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@kamazuka: Azt hiszem, nem lesz itt siker. Legalább is, ahogy a mai helyzetet látom.
coni
Ha ezeket a lengyelek egyszer alaposabban körülnéznének az országunkban, rádöbbennének, hogy a siker amiről Orbán regél évek óta csak papíron létezik, Matolcsynak hála.
hvg.hu/gazdasag/20130322_Amit_Matolcsy_a_jegybankkal_muvel_az_peld
silber13
Azok leszünk. Áldásos működésednek köszönhetően egy nagy rakás siker leszünk!!
lópicigáspár
Az optimista azt hirdeti, hogy a lehetséges világok legjobbikában élünk; a pesszimista tart attól, hogy ez tényleg így van.
nola
nézőpont kérdése... a fidesz számára már az sikertörténet, hogy még mindig kormányon vannak annak ellenére, hogy inkompetens szerencsétlenek gyülekezete, akik romba döntik az országot. de kétségtelenül sikeresek, mert ha ezeknek a felét próbálta volna megtenni az mszp anno, már forradalom tört volna ki és egy éven belül követelik a leváltásukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.