A brit tengerészgyalogosok közül 40-et vittek brutális téli tesztelésre Norvégia északi részére. Nézze meg milyen a kiképzés! Ez a legkeményebb tréning, ami csak létezik. A katonák túlestek egy harci- és túlélési gyakorlaton is. A mottó az, hogy ha valaki ezt túléli, akkor onnantól bárhol túlél. Gondoljon csak bele, -22 fokot még a mélyhűtője sem tud előállítani és nekik ilyen hőmérsékleten kell harcolniuk. Többen közülük voltak már finn kiképzőtábornak is, ott volt mínusz 50 fok is, amihez képest a 22 még egész baráti.

Forrás: haon.hu
Feltöltő: informmedia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nahát
Mi "csak" Táborfalván voltunk 2hétig -25 fokban , 30 centis hóban hadgyakorlaton, 18-20 évvel ezelőtt januárban. Az Őrséget is úgy adtuk, hogy + szőrmekabát és szőrmés lábvédő volt rajtunk- 2 óra után, váltáskor, 20-30cm-es fagyszálak lógtak a leváltott őrön. A váltás egy sátorban "melegedett" egy dobkályhánál! . A kenyér megfagyott az asztalon a kályhától 1,5m -re. A barak szálláson reggelre -5 -6 fok volt, mert ugye takarodókor a kályhát ki kell takarítani! A hadgyakorlatról már ne is beszéljünk, minden összefagyott, nem indult, letört, beszorult, lefagyott!
A sajtó említésre sem méltatta, pedig nem volt sétagalopp!
Ezek után nem ájulok be ettől a cikktől!
Nakimaga
@nahát: ugyan ezt akartam,de kösz !:)
silber13
@miazavalami: De ha ájulni akar...:-))))
kukac50
Ha már kiképzés akkor legyen emlékezetes,ha más nem a hideg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.