Már készenlétbe helyezték Kim Dzsong Un atombombáit. Az észak-koreai diktátor a fejébe vette, hogy atommal szórja meg az Egyesült Államokat - írja a Bors.

Egyre nagyobb az esély, hogy forróvá válik az észak-koreai mini hideghábo­rú. A kommunista ország szócsatát vív ellenfeleivel, amit már az Egyesült Államok sem néz tétlenül. A napokban a térségbe vezényelték több hajójukat, illetve atombomba-szállító repülőiket. Guam szigetére pedig rakétaelhárító rendszert telepítenek.

Magyarországnak egyébként egy esetleges atomháborútól sem kellene tartania. Észak-Korea ugyanis nem tudna ellőni Európáig. Budapest 7972 kilométerre fekszik Phenjantól, így még a legnagyobb rakétájuk sem jutna el idáig.

A legközelebbi nagyváros, amelyet elérhet, Moszkva, ahonnan még egy nukleáris felhő sem valószínű, hogy elérné a Kárpát-medencét. Kim azonban nem is minket, hanem Amerikát fenyegeti atommal. A kilövésre már engedélyt adott a vezetés a hadseregnek. Szerda éjjel a keleti határon készenlétbe is helyeztek egy atomtöltettel ellátott rakétát.

Célpontjaik között szerepel Washington, New York, Los Angeles (Hollywood), Hawaii és Austin lebombázása is. Az amerikaiak annak ellenére komolyan veszik Kim Dzsong Un fenyegetőzését, hogy tudják: esély sincs arra, hogy eltalálják az USA-t - olvasható a Borsban.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Mióta ilyen szélsőséges ciklonokkal gazdagított a globális időjárás,azóta nem kell nagy hatótávolságu rakétákba feccelni milliárdokat.
Elég a légkörbe juttatni jó széljáráskor bármit.S a szelek szárnyán?
Csernobilt anno titkolták, s fél európát mégis szennyezte.
silber13
Persze! Mi megússzuk... Mi aztán meg! Aki ezt írta, az nem látta Stanley Cramer " Utolsó part" c. filmjét. Akkor elgondolkozott volna...
csa-csa
silber13!:"Ha békét akarsz, készülj a háborúra."

ez egy idióta latin mondás!
én meg azt mondom háború nélkül kell békében élni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.