Orbán Viktor magyar kormányfő úgy tűnik, a legjobb úton halad annak irányába, hogy újraválasszák jövőre – állapítja meg Orbán legyőzhetetlen? Nincs ellenfele című írásában a Pravda című független szlovák lap, amely a Medián kutatóintézet legfrissebb közvélemény-kutatásának eredményeit ismertette. Rámutatott: az eredmények azt mutatják, hogy a magyar kormánypárt támogatottsága az alkotmányos többség újbóli megszerzésére kevés, ám "arra nyugodtan elég, hogy anélkül kormányozzon, hogy koalíciós partnert kelljen keresnie". A felaprózódott és összefogni képtelen ellenzék számára komoly figyelmeztetés kell legyen, hogy együttes preferenciájuk is mélyen alatta marad a kormányzó párt támogatottságának – jegyzi meg a Pravda, amely szerint a Fidesz támogatottságának tartós növekedése részint a közműdíjak maximalizálását célzó igyekezetével magyarázható.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Hát ha ez bekövetkezik akkor az a nap lesz a magyarság igazi trianonja. Akkor az ország már visszafordíthatatlanul fog rohanni a vesztébe.
Akkor nem lesz más mint egy király és dőzsölő sleppje és a végtelenül lebutított birka nemzet kinek a vérét szívják. Akkor aki teheti meneküljön az országból.

Előre az Észak-koreai úton.
Nauta
Ezt nem látják az acsarkodó baloldalon? Azért azt nem hiszem!De az valószínűbb,hogy külön erősítenek és jövő év elején összefognak egy nagy koaliciót alakítva.
Nakimaga
"összefogni képtelen ellenzék számára komoly figyelmeztetés kell legyen"
-nincs is mit hozzáfűzni !
bretagne
Csak remélni lehet, hogy az ellenzék összekapja magát. Ne dőljenek hátra. Még harcolni kell. Persze, ha egymással harcolnak, hogy ki legyen a vezér, addig O.V. győz. Annyi helyről elhangzottak már ezek, talán felfogják előbb-utóbb.
dömdödöm
1 év alatt még sokminden fog történni . Ez a meccs még nem dőlt el .
zipper
Amennyiben az ellenzék elbaltázza és ezt a mélynövésű minivízor-diktátort meghagyják hatalmi mániájában ( és fotelében) akkor az legalább 2 évtizedre szól !

Az MN mást sem csinál napok óta, mint igyekszik összeugrasztani trükkös megfogalmazásokkal Bajnait az Mszp-vel, kénytelen volt leszokni arról, hogy csak bajnaizzon, most jön a trükk másik fele, az Mszp, hátha onnét lehet támadást kicsikarni Bajnai ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.