A romániai magyarok nem a románok ellenségei - hangsúlyozta pénteken Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke a kormányon lévő Szociáldemokrata Párt (PSD) tisztújító kongresszusán mondott üdvözlő beszédében.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Így igaz és nem is voltak soha. A romániai magyarok legnagyobb ellenségei a magyarországi "mélymagyarok"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
..mint ahogy,a Magyar Romák sem ellenségei a Magyaroknak !:)
pacsni
hanem a magyarok ellensègei, mert egy irigyek, hogy ok ottvannak, mimeg itt.
dömdödöm
story : cba-s romániai áttelepült magyar 35 körüli pénztárosnő a sarki boltban . - Hát nagyon sajnálom hogy nem lehet itt majd cigit kapni ,de lesz mindenhol 100 méterenként 1
dohánybolt . 100 méterenként ? igen 1 kilóméterenként miért 1 kilóméter nem 100 méter ? nem , ezer méter ! Ja bocsi . Na ezeket szabadítottátok ránk és kaptak magyar állampolgárságot és szavazati jogot és munkájuk ráadásul pénzeldolgoznak . A Magyar meg áll a sorban a munkaügyi központban segélyért szakképzettséggel ,érettségivel ,munkatapasztalatokkal ,referenciával ,van aki diplomával :-(((((( szóval elmentek ti melegebb éghajlatra a románmagyarjaitokkal együtt !
pacsni
@dömdödöm: kulonben igazadvan, mert màr èn is tapasztaltam ezeket a szemeteket, hogy elfoglalnak egy munkahelyett, nembeszèlnek magyarul, olyan szemtelenek, ès meg kovetelik a jogukat, ezek a romànok. mindenesetre èn nagyon utalom oket.
kb. 1970-80-as èvekbe Kàdàr elment romaniàba ès megkèrdezte a csauseskut, hogy vissza-e adnà a mi volt magyarfoldunket? A roman miniszter azt mondta, igen, de akkor vidd az embereket is (magyar-romanok voltak azt hiszem erdèlyrol voltszò) erre Kàdàr azt mondta nem azokat nemkèrem, ès nem àllapodtakmeg a fold vissza adàsàn. Gondolom azèrt mert Kàdàr màr akkor is tudta, hogy az ilyen embereket jobb elvesziteni, mind magtartani.
dömdödöm
@pacsni: tudom hogy igazam van ,nem kellenek ezek ide ! Olyanok mint a belsőzseb és felszívárognak Budapestre a sok sötét meg alkalmazza őket minimálbéren ráadásul dolgoztatják őket mint a baromokat :( napi 12 -14 -16 órában ? ::-( 6 általános színtű végzettségük is megkérdőjelezhető ! És a semjén és társai történelmi pillanatokról meg toleranciáról papol ,meg hogy Jobban teljesítűnk meg ilyen marhaságokat nyomatnak nekünk :-(
Pálinkafőző Rézüst
@lópicigáspár: milyen igaz! És ezek a "mélymagyarok" még csak nem is magyarok...Lásd Bayer, Bencsik, Lovas, satöbbi...De ez sem lenne baj, csak ne keverjék a szart!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.