A New England Journal of Medicine című lapban megjelent tanulmány összefüggést vél felfedezni a csokoládéfogyasztás mennyisége és a... (recept, étel, ital, készétel, desszert, sütés, főzés, borkínáló, saláták, tészták, torták, sütemények)

Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@darwin: Jó. Te a héten mennyit ettél?
darwin
@miazavalami: Majd mától eszem,hogy táguljon a szellemi horizontom.Ma agyilag zokni lettem.Földrengés,hülye hírek,munkahelyi elméleti fárasztás.Egy mázsa csokit kellene megennem.
miazavalami
@darwin: Borzalmas életed lehet... munkahelyi betanított ökrök nálunk is vannak, de én ha hazajövök akkor nem agyalok az ottani dolgokon.. Hülye hírek, na igen azok vannak, csak arra kell vigyázni mi ne legyünk tőlük hülyék!
darwin
@miazavalami: Késő. Megfertőződtem.
Az ökrök nem betanítottak,hanem magasan kvalifikáltak,így még rosszabb. Nyíltan vakarózom tőlük.
Csokit!!!
miazavalami
@darwin: Itt is van diplomás betanított ökör! :-( Nem egyedi eset. Főleg ha a munkáját én végzem el aztán nekem akarja megmagyarázni... , olyan két havonta jön rá a dili, akkor kidühöngi magát .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.