Egy brit cikk szerint a magyar miniszterelnök Kennedyből Európa páriája lehet. Egy német cikk pedig az árvízi helyzet kapcsán kritizálja a kormányfőt. A brit politikai-gazdasági folyóirat írása idéz egy külügyminisztériumi illetékest, aki szerint Orbán Viktor volt "a mi John F. Kennedynk". A hatalomban eltöltött három év alatt Orbán Viktor közel került ahhoz, hogy Európa páriájává váljék - áll a The Economist írásában. A változás lehetséges okait boncolgatva a folyóirat azt írta, hogy a hazafias, érzelmi töltésű retorikából ítélhetően Orbán Viktor és hatalmi köre úgy érzi: szinte isteni küldetése az ország átalakítása. Az árvízi védekezésről közölt beszámolót a Frankfurter Allgemeine Zeitung című német konzervatív lap online kiadásában. Az Orbán harca a hullám ellen című cikkben a szerző, Stephan Löwenstein kiemelte: "Magyarország miniszterelnöke túlbuzgón mozgósít az árvíz ellen. " Kifejtette: míg a német vagy az osztrák kormányfő beéri azzal, hogy megtekinti az árvíz sújtotta...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nem azzal van a baj, ha megemeli a fenekét. De feleslegesen sokat nyüzsög önreklámozó céllal, mintha nélküle nem működne semmi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csegala
Muszáj neki egy kicsit ellensúlyozni a március 15.-i hóhelyzetet. Csak hogy most is, mint mindenben, túl lő a célon. Miért akarják elhitetni, hogy ő az, aki mindenhez ért? Legközelebb mit fog csinálni, amiben persze megint a topon lesz? Szülést fog levezetni?
lantos
És ki tudná megmondani, hogy mi is tetszene nekik? Szerintem, ezeknek, Orbánt illetően, a sz@r is keserű!:D
bretagne
Nem az a baj vele, hogy ott van a gátakon. Hiszen neki tájékozottnak kell lenni. De elégedjen meg ennyivel és ne nyüzsögje túl a dolgokat, és hátráltatja a szakembereket. Persze, senki nem mer rászólni!
csa-csa
@Dr. Felipe: "A Gyurcsány legalább lapátol de ez a pávatáncos paprikajancsi csak hátráltatja a védekezést. "

Az csak egy kép és semmi más!
Ha fordítva lenne a gyurcsi lenne az isten mi? ELVAKULT idióták vagytok!
soljanka
Az adományozásban is ilyen buzgó?
Azon kívül, hogy az asszonyát elvitték, hogy átadja mások adományát, nem igazán olvasni, hogy mennyit ajánlott fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.