Petr Necas kormányfő ma nem mond le, de sorsa hajszálon függ. „Tudtommal nem követtem el semmilyen törvénytelenséget, nem tartom időszerűnek a kormány lemondását” – közölte szűkszavú sajtótájékoztatóján Petr Necas. A cseh kormányfő azután kényszerült a rövidségével is sokatmondó nyilatkozatra, hogy csütörtökre virradóra a korrupcióellenes hatóság rendőrei lecsaptak a kormány több tagjára.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Jobban örülnék, ha azt olvasnám: Rács mögé került az egész magyar kormány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
a magyar kormàny mikor kerul ràcsmogè? Hogylètezi, hogy minden màs orszàgba letartoztatnak valakit, megy a ràcsmogè, itt meg MO-gon senkit se lehet a ràcsmogè tenni mèg akkor se, ha tènyleg bebizonyosodik, hogy bunos, csal, lop. Valami kulonos dolog folyik itt, vagy viki erre is irt egy torvènyt, hogy ok nem mehetnek a ràcsmogè???
pacsni
@excep: erre a vizsgàlatra kulon civil embereketkène vàlasztani, mint mikor a Ceausescut
felelosègre vontàk az elmult 30 èvre, azutàn 4-5 dontottek, nem is kell sokembernek donteni, ez lenne az igazi birosàgi itèlet. sok duma nem kell intèzkedni ès gyorsan!
mariaberta
Csak a cseh kormánytagok? És nálunk mi a helyzet?
Gyuri Géderről
Lehet, hogy ezt ott, megteszik. De itt? Ez a beszari nép még csak nem is mer rágondolni, nem hogy tenni valamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.