Várhatóan három hét múlva kezdi el postázni a budapesti Nemzeti Választási Iroda (NVI) a határon túli, kettős állampolgárságú magyarok regisztrációs nyomtatványait a 2014 tavaszi országgyűlési választásra.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Vajha nekem, mint CSAK MAGYAR allampolgarnak kuldenek valamit? (NEM es NEM es NEM AKAROK szavazni, mert irrealisnak tartom, DE en CSAK MAGYAR ALLAMPOLGAR VAGYOK! Viszont szavazhat akar levelben vagy a neten siman egy roman is, aki esetleg a kukkot sem ert magyarul, de feleskudott orbanra,... Hat ez gyonyoru! 500 kulfoldi fogja eldonteni, hogy otthon mekkora sz@rban eljen a magyar nep,... Egyebkent miota hozzak az allampolgarsag osztogatasat a valasztasokkal, ES HOL MEG SZELES E VILAGBAN? Nekem meg nem irt a Barack Obama, hogy ugyan szavazzak mar ra, kapok ingyen amerikai allampolgarsagot,... Vagy igen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@SwordFish: Nem is az volt a szándékom hogy gúnyoljalak inkább a felvilágosítás hogy megértsd hogy egy szuverén ország belügyeibe nem illik kívülről beleugatni.
SwordFish
@Dr. Felipe: Aki magyar állampolgár, annak joga van beleszólni. Érdekes módon egyébként titeket nem zavar az, amikor Barrosóék akarnak ide nekünk beleszólni, hogy mit csináljunk, pedig ők nem magyarok. >:-))
Dr. Felipe
@SwordFish: Barrosoéknak nincs szavazati joguk és ők csak az Európai normákat próbálják betartatni a baltás maffia rezsimmel.

Na meg ugye nekem azért nem kell tapsolnom veled ellentétben hogy a székelyek beleugatnak a magyar belügyekbe? Szánalmas az az ember aki annak örül hogy mások döntenek a sorsáról
kedwes
@Turbó Pasi: Nem tudom ki vagy, és hol laksz? De remélem jól bánnak veled az ápolók!
laszlobihari
@Turbó Pasi: Te is csak azt az érzést erősíted meg az emberben, hogy az agymosottság vagy a lábon kihordott agyhalál követelmény a fitymaSS-nál! Ha netán a Romániában élő magyarok úgy döntenének, hogy a baloldalra szavaznak, akkor mit fogsz mondani? érvénytelen vagy csalás? A gazdáid miért nem akarják ellenőrizhetővé tenni számunkra a regisztrációt amivel lehetne kontrolálni a voksolás valódiságát? A gazdád süket dumája, hogy nem akarja informálni a román hatóságokat, az nem stimmel, ugyanis már megadta a címüket és a nevüket az összes új magyar "állampolgárnak"!
laszlobihari
@Turbó Pasi: Rendben, akkor a hivatalos megnevezésüket írnám le, magyar származású román állampolgárok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.