Több tucat halálos áldozata van a Damaszkusz közelében történt támadásnak. Szíriai ellenzéki aktivisták azt állítják, a kormány vegyi fegyvert vetett be Damaszkusz közelében. A támadásban több tucat ember meghalt. A vegyi mérget tartalmazó rakéták szerda kora reggel csapódtak be Gúta régió külvárosaiban, írja a BBC. A Russian Times pedig már arról számolt be, hogy az áldozatok száma legalább 280. A szíriai kormány tagadja a vegyi fegyver bevetéséről szóló híreket. A támadás Gúta térségén belül Zamalka, Arbín és In-Tarma kerületeket érte. Különböző szervezetek az áldozatok számát nagyon eltérően adják meg, van, amelyik szerint akár ötszázan is meghalhattak. A Russian Timesnak sikerült felvennie néhány helyi lakossal a kapcsolatot, akik viszont azt állítják, nem volt mérgező támadás, csak lövéseket hallottak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Hol is gyártanak ma vegyifegyvert?
Ha magamra gondolok saját kis vegyifegyver tárammal buszon, biztosan ülőhelyet szerezhetek,nagy tömegben.
Kéndioxid!Kis kurkuma,garammazsola pörköltlé sok hyperkovászos kenyérrel .Várakozási idő 1 nap étkezéstőlszámítva, a hatás leírhatíatlan!
nemkati
@kamazuka: Akármi is az a vegyi fegyver, és akárki is használta, az eredmény magáért beszél. Ami igazán undorító, és hányingerkeltő, az maga az emberiség. Hogy még ma is megeshet ilyesmi, sőt, egyre inkább félhetünk tőle. Pedig az ember állítólag értelmesebb, mint az állatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.