Úgy néz ki, egyedül a magyar miniszterelnök tudja megoldani az egyiptomi válságot. Orbán Viktor azonban nem egyedül utazik az afrikai országba... Az elmúlt hónapok erőszakos cselekményei soha nem látott mélységbe taszították az egyiptomi gazdaságot, különösen a turizmust, mindemellett pedig Egyiptom nemzetközi megítélése is a béka feneke alá került. Az ENSZ, az Egyesült Államok ellentmondást nem tűrő nyomására azonnal felszólította Orbán Viktort a kétségbeejtő helyzet sürgős és szakszerű megoldására. A nemzetközi szervezet azért döntött a magyar politikus mellett, mert úgy véli, csakis Orbán Viktor és csapata ért a váláságkezeléshez igazán. Úgy tudjuk, a magyar miniszterelnök, elfogadta a felkérést, mi több, magángépe hétfő reggel már indul is. Orbán Viktor állítólag nem egyedül fogja kezelni az egyiptomi válságot, hanem vele tart Kósa Lajos és Lázár János is. Nem hivatalos információink szerint a debreceni polgármesternek máris konkrét és villámgyorsan megvalósítható...

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: Polygoner
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Na ! ha ez a triumvirátus megjelenne Egyiptomban akkor lenne csak igazán káosz!!!Akkor Egyiptomnak befellegzett!!!
A Tündik bündije
@bretagne: Azért remélem vágod, hogy csak poén a hír.

"Lázár Jánost már a híre is megelőzte, a bazárok bezártak, a turisták úszva menekültek haza, a trafikosok pedig pánikszerű gyorsasággal szabadulnak meg holmijaiktól. A kormánypárti politikus elképzelése szerint az egyiptomi trafikokat a Muszlim Testvériséggel egy óra alatt lebontatja, és ezentúl kizárólag a Csányi Sándor eladott OTP részvényeibe töltött cigarettát árulhatnak a dohányboltok."

:-)))
JAJMÁR
Elegen lesznek? Van még pár politikus, aki szintén velük mehetne, vissza se kell jönni, hiszen itt már rend van :)
bretagne
@A Tündik bündije: Számomra nem derült ki, hogy poén lenne!
csegala
Nagyon helyes! Vigye magával a Pintért is és tegyen rendet a TEK-esekkel. Ha már rend van, akkor ott is indulhat a tündérmese. Első lépésként talán nyissanak Nemzeti Egyiptomi Trafikokat.
Bár azok ott azért tökösebbek, valószinűleg nem tűrnék el birkamód az ilyen ötleteket és Vezérünk megtudná hamar, hogy milyen egy igazi szabadságharc.
bretagne
Eddig még sehol nem olvastam, hogy ott vannak-e már? Pedig kíváncsi lennék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.