Dél-Európába is eljutott a magyar kormány IMF-fel kapcsolatos döntése, valamint annak visszafizetésének a híre: az olasz újságíró emeli kalapját az Orbán-kormány eme lépése előtt. A szlovák liberális-polgári SME arról tájékoztatja olvasóit, hogy a kormány előterjesztése nyomán sikerült emelni a tanárok fizetését. Az Il Giornale d’Italia online hírportálon elismerő cikk jelent meg a magyar kormány munkásságáról „Budapestről érkezik példa a szuverenitás modelljére; Orbán miniszterelnök bátorsága a nemzetközi nagyhatalmakkal szemben” címmel, Francesco Storace főszerkesztő tollából. A cikkben a főszerkesztő Orbán kormányát méltatja, amely kiállt országa szuverenitásáért a nemzetközi porondon, és ezzel kivívta az európai és nemzetközi pénzügyi nagyhatalmak gyűlöletét. Storace Olaszországgal (ahol szerinte „azon megy a vita, hogy miképpen kell meghajolni Angela Merkel előtt”) állítja szembe a magyar kormány karakánságát, amelyik „elküldte” az IMF-et, és visszafizette a 20 milliárd eurós...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Már régen megmondta O.V. hogy az egész világ minket utánoz. Nem tudom, akkor miért nem akarják magukénak ezt a zseniális embert? Mi nekik adjuk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
Izzadságszagú ez a cikk. Bármelyik pártról, bármelyik kormányról lehet külföldi újságokban elismerő írásokat találni a hasonló politikai oldalon lévő újságok részéről.
verőce21
@Villon: (05:23) Ezért évtizedekig meg is tartotta a hatalmát. :)
entero
@dzurinda: Nehéz ezt megemészteni, igaz? :-)
dzurinda
@entero: Nem nehéz, csak a helyén kellene ezt az egészet kezelni. A populista újságok dicsőítik a populista kormányt, ennyi történt, semmi több.
wolk
@nyanya001: Bulgáriában már közel 3 hónapja tüntetnek. A teljes politikai elit leváltását követelik. Nálunk? Minden Ok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.