Dél-Európába is eljutott a magyar kormány IMF-fel kapcsolatos döntése, valamint annak visszafizetésének a híre: az olasz újságíró emeli kalapját az Orbán-kormány eme lépése előtt. A szlovák liberális-polgári SME arról tájékoztatja olvasóit, hogy a kormány előterjesztése nyomán sikerült emelni a tanárok fizetését. Az Il Giornale d’Italia online hírportálon elismerő cikk jelent meg a magyar kormány munkásságáról „Budapestről érkezik példa a szuverenitás modelljére; Orbán miniszterelnök bátorsága a nemzetközi nagyhatalmakkal szemben” címmel, Francesco Storace főszerkesztő tollából. A cikkben a főszerkesztő Orbán kormányát méltatja, amely kiállt országa szuverenitásáért a nemzetközi porondon, és ezzel kivívta az európai és nemzetközi pénzügyi nagyhatalmak gyűlöletét. Storace Olaszországgal (ahol szerinte „azon megy a vita, hogy miképpen kell meghajolni Angela Merkel előtt”) állítja szembe a magyar kormány karakánságát, amelyik „elküldte” az IMF-et, és visszafizette a 20 milliárd eurós...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Már régen megmondta O.V. hogy az egész világ minket utánoz. Nem tudom, akkor miért nem akarják magukénak ezt a zseniális embert? Mi nekik adjuk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Csak vigyázzanak !!
Európa más államaiban nem fogják birkamód eltűrni azt
amit az Orbán kormány művelt és művel a magyar néppel !
nyanya001
Az igazi demokratikus országokban próbáljanak meg munkahelyteremtés
helyett stadionokat építeni, adókat emelni, a csókosok jövedelmét több százezerrel
megemelni, a pedagógusoknak beígért béremelést nem megadni,
a nyomorultakat, rokkantakat ellehetetleníteni, mutyizni csalni lopni hazudni !
silber13
Bátor???.-)))) ))))) Rá valóban igaz az öreg dakoták bölcs mondása! " Mindig a leghátul lovagló harcos csatakiáltása a leghangosabb és az hallatszik a legmesszebbre! "
bretagne
Már régen megmondta O.V. hogy az egész világ minket utánoz. Nem tudom, akkor miért nem akarják magukénak ezt a zseniális embert? Mi nekik adjuk!
varrólány
@silber13: Az első (harcos) meg fordítva ül a lovon.:-)
varrólány
@verőce21: Éljen , csak valahol más országban! :-)
verőce21
@varrólány: (14:00) Itt van rá szükség e hazában. Végre van egy karakán miniszterelnöke az országnak!
Hellcat
Hú de bátor az aki a nemzet tartalékából kifizetett egy hitelt arról nem is beszélve, hogy a TEk védi a házát már jó ideje...HÚ DE KURV@ BÁROT NEMDE?
dömdödöm
heroizáljátok csak addig csinálja a feszkót amíg az eu és usa meg nem elégelik hogy pattog oszt picsánrugják de alaposan :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
dömdödöm
@verőce21: végre van ! bátor,karakán és idióta :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Villon
Viktorék közölték a világgal, hogy nálunk a pedagógusok béremelést kapnak.- Igaz!- Biztos azt is hírül adták, hogy a pótlékokat megvonják, az adó-jóváírást eltörölték, a többletmunkát pedig nem ismerik el, és az óraszámot megemelték. A bátorságáról pedig a cigány lova jut eszembe " nem vak az, csak bátor" ! Mert hogy is lehetne jellemezni azt, aki mindenkivel szabadságharcot vív, mindenkit kioszt, sallerokkal, kokikkal dobálódzik. Bátorság, vagy ostobaság kell e ahhoz, hogy Német befektetőkért könyörög, / ami rendben van / majd kioktatja Angela Merkellt, aki egy vidéki kócerájt sem tudna elvezetni, megleckézteti az EON-t, és folytatja szabadságharcát az elnyomó külföldi tőke ellen. Ha valaki érti ezt, kérem világosítson fel, hogy könnyebben megértsem. Köszönettel: Villon
Dr.luigilongo60
@verőce21: "Itt van rá szükség e hazában. Végre van egy karakán miniszterelnöke az országnak!"

Atya Úr Isten!!!

Vannak még ilyenek,azt hittem a Rákosi-éra után már kihaltak?:-)))

Neked paleontológus a körzeti orvosod?:-)))
dzurinda
Izzadságszagú ez a cikk. Bármelyik pártról, bármelyik kormányról lehet külföldi újságokban elismerő írásokat találni a hasonló politikai oldalon lévő újságok részéről.
verőce21
@Villon: (05:23) Ezért évtizedekig meg is tartotta a hatalmát. :)
entero
@dzurinda: Nehéz ezt megemészteni, igaz? :-)
dzurinda
@entero: Nem nehéz, csak a helyén kellene ezt az egészet kezelni. A populista újságok dicsőítik a populista kormányt, ennyi történt, semmi több.
wolk
@nyanya001: Bulgáriában már közel 3 hónapja tüntetnek. A teljes politikai elit leváltását követelik. Nálunk? Minden Ok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.