Össze fog ülni a Románia Csillaga érdemrend közgyűlése, hogy eldöntsék, elveszik-e Tőkés Lászlótól a román forradalomban betöltött szerepéért kapott elismerést.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Minden kormánynak jogában áll,, hogy egy általa adományozott kitüntetést - az arra érdemtelenséggé válás bizonyított okán - visszavonjon! Az a kelekótya pedig elsősorban román állampolgár! Ne hőbörögjön tehát az ún. magyarságával, hogy amiatt akarják elvenni tőle!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vakvillám
@sheriff: Intelligencia hiánya,az nem marhaság,hanem adottság hiánya amit,a lovin nem lehet nyerni:))Talán jó lenne, ha úgy válaszolnál,a kommentekre--mintha nem lennél egy pártnak sem tagja.És az --kapitális hiba,hogy nem érted mi,is az mit jelent ott kinnt magyarnak lenni!Azt pedig kikérem magamnak.hogy "ss"-jelvénnyel próbálj meg jelzőzni! Ezt mondd meg lécci kebelbarátodnak , a zene bohóc párttitkárodnak is! Gyere holnap is!
silber13
Akeelbarát zenebohóc párttitkár szerinted én lennék? Alázatosan köszönöm páratlan jóságodat és nemesllkűségedet! :-)))
vakvillám
@silber13: Érdekesen kommentelsz--úri körökben ugy szokás-hogy akihez beszélek annak szemébe nézek.Olvastad nick nevedet,a kommentemben?Talán kicsit lebecsülöd magadat.Én mindig ,akit megszólítok megnevezem.A jelzőket magadra vállalni szuterén jogod,nem is tudtam,hogy párttitkár is voltál.most én mondom nincs duma nap,főleg nem fikciókról:üdv.
silber13
@vakvillám:" A szemedbe néztem és láttam, hogy csipás." /Doltinius/ Tévedsz, soha nem voltam párttitkár, a te funkciódat ne akard más nyakába varrni! Jó iskolám volt, nem pártiskola! Esztergom nem képezett pártkatonákat! Erről ennyit!
vakvillám
@silber13: Azért ma is tanultál valamit.Talmi müveltséged, ne használd mások bántására ,de dícséretére sem ehez,nincs meg a prioritásod.Valakivel nagyon keversz,és természetedet nem hazuttolva,módszeresen piszkálsz!A párttitkárságot te vállaltad magadra , nekem a párttitkárnak lennem,nem lehetett.Zárjuk le békével e parttalan dumát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.