Össze fog ülni a Románia Csillaga érdemrend közgyűlése, hogy eldöntsék, elveszik-e Tőkés Lászlótól a román forradalomban betöltött szerepéért kapott elismerést.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Minden kormánynak jogában áll,, hogy egy általa adományozott kitüntetést - az arra érdemtelenséggé válás bizonyított okán - visszavonjon! Az a kelekótya pedig elsősorban román állampolgár! Ne hőbörögjön tehát az ún. magyarságával, hogy amiatt akarják elvenni tőle!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
craven
a románok meggyaláznak minket.ez várható volt...
silber13
Minden kormánynak jogában áll,, hogy egy általa adományozott kitüntetést - az arra érdemtelenséggé válás bizonyított okán - visszavonjon! Az a kelekótya pedig elsősorban román állampolgár! Ne hőbörögjön tehát az ún. magyarságával, hogy amiatt akarják elvenni tőle!
Szvetlana
Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Túl sokat hablatyol, ő is és mi is jobban járnánk, ha nem nyilatkozgatna össze-vissza.
vakvillám
Sokkal inkább Magyar ő,mint ahogy annak ellenkezőjét ,oktalanok állítják.Csináltass egy másolatot és add nekik oda.:-))
silber13
És miben mutatkozik meg az ő rettentő nagy magyarsága? Szerintem magyar ajkú román állampolgár! Tud magyarul, és itt túráztatja a száját! És él, mint Marci Hevesen! !Na ennyi!
vakvillám
Magyarnak lenni, nem vállalás kérdése--Magyarnak születni kell.Előtte, a rettegett román vezér,harckocsija is megállt ,nem merte elgázolni,Ha az ottani Magyarok nincsennek, még mindíd a rettegés birodalma lenne,mert,nincs romániai magyar,hanem romániában élő Magyar.." mecsoda kölömbség!"
silber13
Már ne is haragudj, de mi az, hogy " Magyarnak születni kell? Esetleg bővebben ,a közhelyek mellőzésével!
silber13
Értelmetlen válasz! De azért köszi ezt a páratlan nagyvonalúságot!
Mobil123
A örökös sz@r keverése csak feltünt végre Romániában is!! Ideje volt!!
sheriff
@craven: Visszanyalt a románfagyi a fideSSkdnp szélhámos bandának!
sheriff
@vakvillám: Maga aztán tényleg nem hazudtolja meg a nevét! Vaktában írkál össze itt marhaságokat!Még hogy "Romániában élő magyar"!! Azok mind román állampolgárok,akár tetszik akár nem! És ezen a nacionalista fideSSkdnp szélhámosai sem tudnak változtatni!!
sheriff
@Mobil123: Régen tudják ott!! Csak fideSS-es és csuhás hülyékkel nem vitatkoztak!
Mobil123
@sheriff: Hát most sem kell!! megfosztani mindentől ezt az akárki senkiházit.
Szvetlana
Aki Brüsszelben királyként él( az éjszakai életben) otthon meg a szegénység megváltó erejéről prédikál ...na az milyen ember?
vakvillám
@sheriff: Intelligencia hiánya,az nem marhaság,hanem adottság hiánya amit,a lovin nem lehet nyerni:))Talán jó lenne, ha úgy válaszolnál,a kommentekre--mintha nem lennél egy pártnak sem tagja.És az --kapitális hiba,hogy nem érted mi,is az mit jelent ott kinnt magyarnak lenni!Azt pedig kikérem magamnak.hogy "ss"-jelvénnyel próbálj meg jelzőzni! Ezt mondd meg lécci kebelbarátodnak , a zene bohóc párttitkárodnak is! Gyere holnap is!
silber13
Akeelbarát zenebohóc párttitkár szerinted én lennék? Alázatosan köszönöm páratlan jóságodat és nemesllkűségedet! :-)))
vakvillám
@silber13: Érdekesen kommentelsz--úri körökben ugy szokás-hogy akihez beszélek annak szemébe nézek.Olvastad nick nevedet,a kommentemben?Talán kicsit lebecsülöd magadat.Én mindig ,akit megszólítok megnevezem.A jelzőket magadra vállalni szuterén jogod,nem is tudtam,hogy párttitkár is voltál.most én mondom nincs duma nap,főleg nem fikciókról:üdv.
silber13
@vakvillám:" A szemedbe néztem és láttam, hogy csipás." /Doltinius/ Tévedsz, soha nem voltam párttitkár, a te funkciódat ne akard más nyakába varrni! Jó iskolám volt, nem pártiskola! Esztergom nem képezett pártkatonákat! Erről ennyit!
vakvillám
@silber13: Azért ma is tanultál valamit.Talmi müveltséged, ne használd mások bántására ,de dícséretére sem ehez,nincs meg a prioritásod.Valakivel nagyon keversz,és természetedet nem hazuttolva,módszeresen piszkálsz!A párttitkárságot te vállaltad magadra , nekem a párttitkárnak lennem,nem lehetett.Zárjuk le békével e parttalan dumát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.