DNS-vizsgálat is igazolta, hogy a korábban gyanított bulgáriai cigány pár a szülei annak a szőke kislánynak, akit egy görög romatelepen találtak. Görög álszülei ellen gyerekkereskedelem miatt indult eljárás, várhatóan ez vár bulgáriai szüleire is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
www.dailymail.co.uk/news/article-2476772/DNA-test-confirms-Bulgarian-woman-IS-natural-mother-blonde-haired-Maria.html
Jobban jár a gyerek, hogy nem kerül vissza hozzájuk. Egyébként minimum 10-et szült Ruseva (13 évesen kezdte), úgy "nevel" nyolcat, hogy kettőt otthagytak egy faluszéli cigánytáborban, vigyázzanak magukra. De már unokáik is vannak. Apuka azt se tudja, hogy hívják a gyerekeit. Anyuka azt se tudja, mikor szülte, akit Görögországban hagyott, meg azt se, hogy kinél, nem emlékszik a nevére. A cikk arról is ír, hogy a falubéli cigányoknál nem ritka dolog, hogy Görögországban adják el a gyereküket. Átmennek 6 hónapos terhesen, megszülnek, eladják. Aztán általában a pénzt elköltik még ott, mire hazaérnek, alig marad valami, legfeljebb némi kaját tudnak venni a többinek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.