Csang Szung Taek túl nagy gazdasági hatalomra tett szert, és először 150 fegyverest is elzavartak csapatai, mert nem akarták Kim Dzsong Unnak adni a jól jövedelmező halászati jogokat. A fegyveres konfliktus után még nagyobb sereget küldött Kim, amelyet már nem tudtak visszaverni Csang harcosai.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Mindig kiderül az igazság, még ha ötven év múlva is!
Ne lopj! A kormány, nem szereti konkurenciát!
Dulcinea
Beteg...egy ország, még betegebb vezetővel...szerintem, Viktorunk Kim Dzsong-ot koppintja...legalábbis abba az irányba igyekszik haladni...bár még nem ennyire "durván"!
Dr. Felipe
Előbb utóbb itt is ilyen véres fideSS belharcok lesznek mert egyszer elfogy a konc. Akkor a hiénák egymást fogják kinyírni.
FideSS bandaháborúk lesznek mint Mexikóban a drogkartellek esetében.
nahát
@Dr. Felipe: akkor úgy lesz mint a maszopban?
Desischado
Szerintem is igaza van Dr. Felipének, mi lesz, ha már nem lesz kitől lopni? Vére harc a koncért! És ez a Kim Dzson Un is egy zsebdiktátor, Viktorovics biztosan tőle (is) tanulja, hogyan kell diktátornak lenni! Amúgy meg a nép a hülye ott is, miért nem zavarják már el?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.