Árulónak nyilvánította a hadbíróság, gyorsan végrehajtották az ítéletet Észak-Korea éveken át második legbefolyásosabb emberén.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Már most beteg ez a faszi agyilag pedig csak 1 éve uralkodik és ráadásul még atomfegyver is van a kezében. Mi lesz akkor ha súlyosbodik az állapota? Hát nem szívesen laknék ott a környéken.
hattorihanna
Nem sok, idiótább vezető létezik a miénknél,de azért Kim barátunk viszi a pálmát e téren vitathatatlanul...Megdöbbentő hogy mióta működik az országukban az elnyomás és diktatúra.Már rég ki kellett volna nyírni ezt az elmeháborodott,emberikorcsot.A világ szégyene is hogy nem avatkoztak még be kívülről.Sajnos már eljutottak olyan szintre ott az emberek szerintem,hogy el is hiszik amit beléjük vernek.Nagyon emlékeztet valakikre a politikájuk,Csak még nálunk egyenlőre finomabbak a módszerek.Egyenlőre...
sbl
Ebben az egészben az lesz az érdekes, hogy ehhez az eseményhez kapcsolódóan, mi lesz a "Nagy testvér" Kína reakciója?
Abból már lehetséges lesz kihámozni, valamit.
varrólány
Nem sokat gondolkoztak neki, itt meg simán megszökhetnek a bűnözők.
Desischado
Azért a helyében megléptem volna, ha ismerem az unokaöcsémet! Szerintem nem volt bűnös, de vagy kényelmetlenné vált a személye, vagy már nem volt rá szükség! Kim Dzsong Unt kéne a bandájával kvégezni, és Észak Korea felszabadulhatna! Bár szerintem is agymosottak ott már az emberek, - tisztelet a kivételnek, - mikor a diktátor meghalt, micsoda sírás-rívás volt, zokogott az egész ország, ahelyett, hogy ünnepeltek volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.