Az amerikai nyaralás folyamán mindenki bele akar kóstolni az amerikai életmódba és ebbe a vásárlás is beletartozik. A múltkori posztban már vitattuk, hogy mennyibe kerül egy Los Angeles-i nyaralás, most lássuk hol, mit érdemes megvenni Amerikában. Az alap cikkeket értékesítő...

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@cikk: Köszi !:-)) Erről az "álomról" tudnék mesélni , van akinek rémálom ami persze utólag derült ki. De majd ha lesz olyan kapcsolatos topik majd leírom.
Na jó rábeszéltél egyszer én hívlak meg hambira utána meg Te!:-))
cikk
@varrólány: Megbeszéltük, akkor hambizunk! :) Kíváncsi vagyok, hogy lehet valaki számára rémálom egy tökéletes nő?? A normális pasik mindent megtennének, hogy ilyen feleségük legyen :)
varrólány
@cikk: A tökéletesen azért jót nevettem!.-))) A normális igen, de a nehéz esetű férfi az bizony nehéz eset.
Mondhatni egy barátság jellegű volt , de ugye mint általában szokott lenni ha az egyik kilép a kapcsolatból akkor derül ki hogy milyen is volt a másik. Most megtudtam milyen vagyok, és nem esett jól , mert nem volt igaza. (nem ezen a fórumon )
cikk
@varrólány: Szerintem csak Te tudhatod milyen is vagy valójában, kár amiatt idegeskedni mit gondolnak mások, bár sokszor sértő lehet egyesek véleménye. Szerintem nagyon szipmi csaj vagy (abból kiindulva amennyire megismertelek így online!) :) Ha van kedved mesélni a sztoriról, vagy akármi egyébről, írj nyugodtan üzit, beszélhetünk priviben is. :)
varrólány
@cikk: Köszi, rendben vagyok, eddigi életemben kevés bántást kaptam. Főleg az volt a baj hogy a férfit nem láttam meg benne , és én nem szoktam hitegetni meg ígérgetni meg leírni olyat amit nem érzek . Ez így korrekt.
De utólag már ezért beolvasni nekem , ez azért fájt.Lehet majd írok csak most hétvégén kevés az időm!
cikk
@varrólány: Örülök neki, hogy rendben vagy. Oké majd ha lesz időd, kedved írj nyugodtan. :) Tiszteletreméltó, hogy nem hitegeted a férfiakat! A jó kapcsolat alapja ugye az őszinteség. Az elég húzós, ha utólag ezért valaki képes beolvasni neked, de ez szerintem nem a Te hibád, az illető valamit nagyon félreértett gondolom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.