Amerikáról sok esetben hallhatjuk, hogy nincs nemzeti étele. Magyarországról ugye mindenkinek a gulyás, vagy a töltött káposzta jut eszébe. Ezzel szemben Amerikáról rögtön a hot dogra, a hamburgerre, vagy a pizzára, természetesen sok ketchuppal asszociálunk. Ez azonban téves, mert tény, hogy Amerikában sokan fogyasztanak gyorséttermi ételeket, de vannak hagyományos ételeik és alapanyagaik is.

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
@cikk: Nálunk minden hónapban egyszer van , és tésztával is finom.Kérésedre,ami tudományom van(ne gondold,hogy mester szinten főzök)-és tudok újat mondani is neked , miért is ne?---- természetesen.:))
martinpalermo
Igy van ,és ettem kígyótejes mazsolás kuglófot is:)
cikk
@martinpalermo: Köszönöm szépen, kedves vagy! :) Nálunk a zsemlegombóc a nyerő, de tésztával is kipróbálom. Lehet, hogy nem mester szinten főzöl, de nem is az számít, az ötletesség és a kreativitás a konyhában is lényeges.

@A Tündik bündije: A kukorica köret jó. Nálunk nincs nagy hagyománya, pedig zöld fűszerekkel, vagy majonézzel, joghurttal remek a grill húsok mellé. Abban igazad van, hogy itthon az idősebb generáció elzárkózik a gyors kajáktól. Pedig egy pizza, vagy egy sajtburger azért még nem akkora bűn és ha mértékkel fogyasztja az ember, akkor elhízni se fog. Szerintem a szalámis, sajtos, majonézes fehér kenyér alapú szendvicsben is van annyi kalória mint egy kisebb szelet pizzában. Mi a kedvenc amerikai ételed?
martinpalermo
@A Tündik bündije: Én úgy fogalmaztam az evési módszereik,(talán szokásaikat kellett volna írnom)--az viszont nekem nem tetszik.És azt sem olvashattad,hogy olyat írtam ,volna ,hogy nincs mit enniük,de írtam,hogy jót tett nekik,a beköltözött idegen kulináris élvezetek,jelenléte.Mindenük van--de véleményem az-a party grillek gyakorisága a divat még,de a zacskós kaják a Mc-k látogatottsága egyre feljebb megy--A többit pedig, mindenki saját aspektusa szerint bírálhatja..
A Tündik bündije
@cikk: A grillhúsok, különféle fűszeres pácokban. Meg a rakott palacsinta mogyorókrémmel. Persze csak mértékkel, máskülönben azon kapnám magam, hogy kocsi nélkül gurulok bevásárolni :-)))

@martinpalermo: Ja, nem tudom mit írtál, mert előtte nem olvastam el őket csak bekapcsolódtam a témába :-)
cikk
@A Tündik bündije: mogyorókrém, igeeeeennnn :)) a gurulás sajna igaz, különben szerintem ilyen finomságokon élnék :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.