Oroszország a Krím elcsatolásával kész helyzetet teremtett. Ilyen nem fordulhat elő még egyszer, mert ha igen, annak komoly gazdasági következményei lesznek – jelentette ki Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke azt követően, hogy csütörtökön találkozott az EU-csúcs résztvevőivel.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bárzongora
Ez a Shulz csak hangicsál. Nagyon-nyagyon kicsi fiúcska az EU Oroszország mellett. És bizony elő fog fordulni a közeli jövőben ez újra! nem hogy még egyszer, hanem még többször. A Donyeck, a Dnyeper-vidék, a Harkovilterület, Ogyessza...
Az EU ráfaragott a somolygásra. Gondolt egy nagyot és merészet, Ukrajna csatlakoztatásával, pofátlanul ősi orosz területeket akart lenyúlni. Most meg vinnyogva hőbörög, védi a nem létező tekintélyét, "ellenintézkedik" persze nagyon óvatosan, nehogy még jobban felmérgesítse a megpiszkál medvét!
Szánalom! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.