"Amíg lesz magyar szó Szabadkán, addig Kosztolányi emléke is élni fog. A gimnazista diák pedig itthon fogja érezni magát, ha lesz magyar szó" – írta a miniszterelnöki Facebook.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Szerbek menyire örültek neki?
Titó alatt az tis letagadták ,hogy beszélnek magyarul.
Most ,hogy nincs olyan életszínvonal mint Titó alatt mekkora magyarok lettek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ez kész! Én nem tudom, nevessek e, vagy sírjak. Mi a ménkűnek kellett ennek csuti lénynek erre a szép világra születnie, ezt mondja meg nekem valaki!
Desischado
Bocsi, még azt írnám le, hogy remélem, a vén banyának nem lesz igaza! És kishíján hányhatnékom lett ettől a képmutatástól!
nezelodo
"magyarbakancs
Szerbek menyire örültek neki?
Titó alatt az tis letagadták ,hogy beszélnek magyarul.
Most ,hogy nincs olyan életszínvonal mint Titó alatt mekkora magyarok lettek."

Ha tudnád mennyire fején találtad a szöget! Az ottani távoli rokonok hallani sem akartak akkor a családunkról , persze nem is kísérleteztünk a kapcsolatfelvétellel, csak egyszer, mert a magas lóról nem is láttak bennünket. Mostanság meg a leveleikkel, e-mailjaikkal bombáznak bennünket, meg hogy jönnének, és egy kis szívesség kellene csak...
világlátó
Azt hiszem a legjobb tanács az lehetne, "Semmit nem szabad komolyan venni, itt most minden mondat, minden szónoki fordulat alattomos, számító kampányfogás. Mindig nézzünk az elhangzott mondatok mögé, keressük az alantas szándékot " A határainkon kívül élő magyarok között még nagyon sokan őszinte naivitással, hittel, és bizalommal néznek Orbán Viktorra, hallgatják a szavait, mert kívülrekesztettségüknek minden fájdalmára gyógyír a miniszterelnök szava. Milyen kár, hogy visszaél ezzel a reménybeli várakozással. Óriási az erkölcsi károkozás, nagyon szégyellhetjük magunkat emiatt.
dömdödöm
1 ,41 nél ha megállítod a videót . ezt érdemes megnézni !
Ha nem tudnám hol vannak és mikor és kik akkor azt mondanám
hogy Chicago 1930 Al Capone és bandája ( a svájcisapkás kölök kiköpött szicíliai maffiózó fazon ) egy titkos szeszfőzdét tekintenek meg :-)
Tényfeltáró
Al Capone sokkal tisztességesebb volt ennél. Ez a különbség. Ő nyíltan felvállalta azt, hogy a pénzre hajt. Ez a nemzetvesztő meg sunyi hazug módon ígérget csak, meg magyarkodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.