Mintegy száz AIDS-szakértő, vakációzni induló hétköznapi családok, egy virágárus pár, ismert étteremtulajdonosok és egy szenátor - valamennyien életüket vesztették sokakkal együtt a maláj légitársaság MH17-es járatának ukrajnai katasztrófájában.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
A gépen utazott a Kolozsvári egyetem 2 hallgatója is.
Tényleg nem értek hozzá, de azt olvastam, hogy 32 ezer láb magasságig tiltott a polgári légiközlekedés, de ez a gép 33 ezer láb magasságban repült.
Szerencsétlenek, ez borzasztó ami történt.
Yoda69
@Szvetlana: Repulhetett volna 50 ezer lab magasan is. Ezzel a fegyver-rendszerrel amivel lelottek 70 ezer lab magasagik tudnak 100%-ig biztos talalati pontosaggal loni.
Mellesleg a nemet Lufthansa, es a holland KLM is ugyanezen a legi folyoson jar. Ezeknek a vadallatoknak mindegy kit lonek le, csak aldozatot akartak, es azt a latszatot kelteni, hogy az ukranok tettek.
Szvetlana
@Yoda69: Igen, ezek vadállatok.És szerintem azt is be tudták mérni, hogy ezen a légifolyosón honnan-merre milyen gép van fönt.
1magyar
A légitársaság a hibás miért küld háborús övezet felett gépet? Ennyi ésszel busztúrát is küldhettek volna, de azt lehet nem is bántották volna!
Yoda69
@1magyar: Jogos. A Britis Airways Azsiaba tarto jaratai elkerulik ukrajnat, persze igy tobbet fogyaszt a gep, az ut alatt, de fo a biztonsag.
perfekt
A gép bármilyen magasságban repül is (a mai technikával még az is látható hogy a pilóta arcán hol az anyajegy)--lelőhető.Avagy éppen, felrobbantható.Vastagon benne van a nagypolitika--ahol is a mocskos célok elérésének érdekében, semmi nem számít.Feltűnő .hogy Obama rövid idő múltán--tudtára adta a világnak--hogy műholdjai, orosz területről észlelték a rakétát.Ettől--kezdve--bárki lehetett--és annak az ellentéte is. Szörnyetegek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.