Az orosz elnököt bálványozzák a kelet-ukrajnai szeparatisták, ám ha kiderül, hogy ők lőtték le a gépet, akkor már nemcsak lázadók lesznek, hanem terroristák is, és ezzel el kell számolnia az orosz elnöknek. John McCain szerint eljött az ideje, hogy páriaként kezelje Nyugat-Oroszországot és az oroszokat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@tivoli: Ez természetes. Ha fegyvergyáros vagy, akkor a háborúban vagy érdekelt, ha fogyasztási javakat árulsz a világpiacon, akkor meg a békében!!!
John McCain fia nem tudom mit árul!?
tivoli
@bencemacska: Nem emlékszem pontosan, de a McCain szenátor dolgainak érdemes volna utánanézned, nála jobbat akasztottak már. S ha tényleg belemélyedsz a témába, sok minden meg fog világosodni.
bencemacska
@tivoli: Elhiszem, mert a szenátorok nem angyalok, a szenátus nem üdvhadsereg. Az érdekek mozgatják őket!!!
Nagy általánosságban lehet mondani, hogy a republikánusok érdekeltek a hadiiparban, a demokraták az egyéb iparágakban. Ez határozza meg politikájukat!
Nem mélyedek el részletekben, mert véges a memóriám!
tivoli
@bencemacska: Mi meg a saját hazánkban és testi épségünkben lennénk érdekeltek...
Mangu
@bencemacska: Miért ne? Itt nem az emberélet a lényeg, hanem a sz@rkeverés. Egyébként az otthoni dolgokról nyilatkozna ilyen lelkesen.
csip-csop
nemfogjàk sarokba szoritani, ugy mint a vikinket. ok sose tèvednek, ès ha mèg is az csak "tèvedni emberi dolog"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.