Becslések szerint közelít az egymilliárd dollárhoz az Iszlám Állam elleni amerikai katonai akció ára. Ha a légi csapások ilyen ütemben folytatódnak, az konzervatív becslések szerint is havi 200-320 millió dollárjába kerül az amerikai adófizetőknek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Hát igen. A háború pénzbe kerül. és ez a zsákutcába jutott világgazdaság csak igy fog
tudni kimenekülni a válságból. Gondoljátok el. A hadianyag a logisztika, az emberek, az eszközök mi pénzbe kerül. De megéri ? Talán megindul akersekedelem, akinek maradt gyára az termelni kezd, még az élelmiszereket is és nem a rák vizsgálatánál eldönteni, hogy gyogyitható-e a paciens vagy sem, mint ORbán Magyarországánál. és, hogy sokan meghallnak ? Hát remélem a sok iszlamista lesz a legtöbb. A többit a gyogyászatban hozzáadja Orbán egészségügye. ( Ja de a Tb.-t ne felejtsd el befizetni. Mire;. Nem tudom.)
verőce21
a Nyugat országait időzített bombaként fenyegeti az Afganisztánban hagyott brit és amerikai fegyverarzenál.
Törölt felhasználó
Több fegyvert adnak el közben az amerikaiak a szövetségeseiknek annál, hogy ez bukó legyen nekik:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.