Az amerikai szenátus megszavazta Colleen Bradley Bell budapesti nagyköveti kinevezését. Az amerikai szenátus 52-42 arányban megszavazta Colleen Bradley Bell televíziós producer budapesti nagykövetté történő kinevezését.

Az új budapesti nagykövet kinevezésére a magyar külügyminisztérium már tavaly ősszel megadta a fogadó nyilatkozatot (agrément-t).

A szavazást megelőzően John McCain republikánus szenátor, volt elnökjelölt, a szövetségi felsőház katonai bizottsága elnöki posztjának várományosa két indulatos felszólalásban is a jelölés elutasítására szólította fel kollégáit, "totálisan alkalmatlannak" nevezve a jelöltet arra, hogy Magyarországon legyen nagykövet, amely egy "nagyon fontos ország, ahol rossz dolgok történnek".

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Vicces, hogy úgy csinálnak, mintha az USA minden kis országba képes lenne karrier diplomatát és nem celebet küldeni. Mi még abba a néhány országba sem vagyunk képesek valódi! diplomatákat küldeni, az amerikaiknak pedig valamivel több nagykövetségük van..
herczeg0210
Majd meg találja Magának a "disznófejű nagyúr", az idegenbe szakadt hazánk fia, aki haza disszidált kormány megbízottnak, és feji az államot. Mert producer volt ő is amíg ott kellett, aztán menesztették ide...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.