- Az agráriumból kétféle módon lehet megélni, gazdaként és gazdasági cselédként - nem szeretném, hogy visszakergessük a magyarokat cselédnek - mondta Torgyán József exminiszter a napokban a Portfolio Agrárkonferencián. Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor ötletkirálynője már két éve takarítói uniós papírról beszélt. Cselédkönyvről. Az ugyan még nincs, de cseléd egyre több van az országban. A szegénység, a munkanélküliség nagyon sok embert visszakergetett a csicska sorba. Amíg hagyjuk, eltűrjük. Íme egy diplomás szolgatörténet.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Nagyapám cseléd volt, apám gyári munkás, én értelmiségi, fiam munkanélküli, unokám cseléd?
nemjoezigy
@zöldszem: Nem csodálkoznék ha így lenne.
Ezek mindent megtesznek, hogy így legyen.
Ha eltűnik a fideszkdnp bagázs, akkor talán nem ez lesz.

Mintha csak az orbán rezsimről szólna:
www.youtube.com/watch?v=Qa1wGlGbTVI#t=52-- "
Egykulcsos adó, a melósoknak meg elvonások, megszorítások, gazdagoknak adó kedvezmény, adó visszatérítés. Lassan ott tartunk, hogy jobb volt a rabszolgaság, mert ott legalább odaverték a kaját a pofád elé, meg tetőt raktak a fejed fölé, most meg irány, oldd meg magad. Megoldottad? Akkor neked VAN valamid. Akkor még több adó, meg dögölj meg.
zöldszem
@nemjoezigy: Válaszom a nick nevedben. Nem jó ez így!
Szerintem, egyikünk sem ezt akarta 25 évvel a rendszerváltás után.
Ma vannak milliárdosok és szegények. Lassan eltűnik a középréteg, amihez jó volt tartozni. Én így érzem. Azt írod eltűnik a Fidesz és csökevényes pártja. Félő, hogy ez békés úton nem jöhet létre. Most hiába mondják, hogy a Fidesz van hatalmon. Nincs Fidesz, nincs párt, itt Orbán Viktor van, egy személyben. Orbán a diktátor. Tisztújítás? Ugyan már, van választása a vezetőségnek. Milyen tisztújítás az, hogy választhattok Orbán és Orbán között? Orbán újabban egyesszám, első személyben beszél! Szomorú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.