A végső civilizációs csapás az Iszlám Állam által képviselt dzsihadista terrorizmus, amely ezrével vonzott magához nyugat-európai – angliai, hollandiai, franciaországi, eddig angolnak, hollandnak, franciának tartott – fiatalokat. Ma a lényeg a nyugati világ, civilizáció, a görög-zsidó-keresztény kultúra, a felvilágosodáson, az egyén méltóságán és jogain alapuló liberális társadalom(kép) védtelensége, tökéletes kiszolgáltatottsága a számunkra értelmezhetetlen és ezért kezelhetetlen vallási fanatizmusnak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@karma1: Ezek a szélsőjobbosok !
Az Isten óvjon meg mindenkit ezektől !
karma1
@tivoli: En egyenlore attol sz@rtam be (bocsanat a noies kifejezesert!), amit a tuszszedok tettek az aldozataikkal, en meg nem a francia miniszterelnoktol felek, bar Marin Le Pen nem lenne semmi, ha a szelsojobbossagaval o lenne eppen hatalmon...
tivoli
@karma1: ma, 10:31
Jössz kalasnyikovval?
tivoli
@karma1: ma, 11:08
Neked ott N-Z legdélibb csücskében brit alattvalóként nem kell félned semmitől.
Esetleg az ott lakóknak tőled.
karma1
@tivoli: Bizony-bizony, sodrofaba epitve...:o)) Van a ferjemnek valami felautomata valamije, (na, most az egyszer megengedem a szokenos viccet, mert halvanylila fogalmam sincs, hogy milyen markaju ez a fegyvere!), a kalasnyikov helyett az is megteszi...;o)))
karma1
@tivoli: Mar tudom, Nyuszikam, hogy Neked van egy tavolbalatokad!...:o))))Honnan tudod, hogy en csokit eszem, mikozben blogolok? (Csakis ugy, hogy a tavolbalatsz...:o)))
A masik: a kozbiztonsag valoban nagyon jo errefele, tenyleg csak en jelentek kozveszelyt, ha pl. egy anyosviccet akarnak nekem elsutni...:o))))

De nyugi, Dagam, Te vedett vagy, mert akkor kivel tornasznek itt a neten?

Na puszi es legyen nagyon szep vasarnapod, oszt menni am a templomba, ahogy a somjenzsoti szeretne, nehogy meglassalak valami kozert korul koricalni friss zsomleert?!!!
Nekem mar kozeledik az ejfel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.