A végső civilizációs csapás az Iszlám Állam által képviselt dzsihadista terrorizmus, amely ezrével vonzott magához nyugat-európai – angliai, hollandiai, franciaországi, eddig angolnak, hollandnak, franciának tartott – fiatalokat. Ma a lényeg a nyugati világ, civilizáció, a görög-zsidó-keresztény kultúra, a felvilágosodáson, az egyén méltóságán és jogain alapuló liberális társadalom(kép) védtelensége, tökéletes kiszolgáltatottsága a számunkra értelmezhetetlen és ezért kezelhetetlen vallási fanatizmusnak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
A cikk szep merenges, semmi tobb, es semmire sem ad megoldast - cimehez hiven...
Amit en latok, az az, hogy a nyugati demokraciak megpobaltak magukhoz emelni a mashonnan jotteket , tanulasi lehetoseget adtak a fiatalok kezebe. a bevandorlo szuleiknek meg munkat, szocialis halot, vagyis MINDENT, amit az elhagyott orszaguk keptelen volt biztositani nekik. (Ma sem tud). Ezek a "fiatalok" azzal halaltak meg a befogado orszag segitseget, hogy visszakacsintgattak a szulohazajuk vallasara, politikajara, es az uj hazajukban megszezett tudasukat a befogadok ellen forditottak, egyszerre bosz hazafiak lettek, iraniak, irakiak, afganok, uzbegek, algeriaiak, stb.

Ha egy kicsit is szigorubb lett volna a befogado orszagok bevandorlasi torvenye, ez nem fordulhatott volna elo, plane nem ugy, hogy allitolag az amerikaiak is tudtak a Twin Towers elleni akciorol, a franciak is ismertek ezt a harom zsivanyt, es a csaladomat is vegzaltak Sidneyben egy nappal a sidney-i kavehazi tuszejtes elott, mert mar volt fulese az Intelligence Service-nek arrol, hogy valami fog tortenni.
Senki mast nem tartok felelosnek, csak azokat a potentatokat, akik tudnak valamit ELORE, es megsem tesznek semmit sem ellenuk!

Igy engedje be orban is az akarhonnan menekulteket, igy adjon nekik allampolgarsagot, szocialis segelyt, orvosi ellatast, munkat is, mig az itt szuletett magyar ehezik, nyomorog a sajat hazajaban.

Csak azt remelem, hogy ezek a gatlastalan fickok megtartjak "jo" szokasukat, es nagyivben sz@rjak le a befogadok nagyvonalusagat...(Marmint kizarolag a kormannyal szemben., nem a szerencsetlen magyar polgarokkal szemben... Putyin mar hajlik erre, felhasznalva a sajat maffias talpnyaloit...
36
@karma1: A franciák reakciója, jól mutatja a gall öntudatot, nevezhetjük nacionalizmusnak is, mert baromi büszkék a köztársaságukra és a liberalizmusra. Meghalt 12 ember? Szervezzünk szolidaritás demonstrációt a liberalizmusért, mint egy totemért, amit imádni lehet. Éneklik a Marseillaiset összekapaszkodva. Adjunk ki még több karikatúrát, csak azért is! Jól mondta Nógrádi. Ebből militarizmus és szélsőség lesz/van.
tivoli
@karma1: ma, 09:37
Drága karmám! Te úgy szemléled a világot, mint Hende Csaba az elhíresült távcsöves képen.
karma1
@tivoli: Meg mindig jobb, mintha FODITVA tartanam azt a tavcsovet...:o))

)@36: Na ezt most te nem tudod, illetve felretajekoztattak: sehol a militarizmus (az, hogy a terrorelharitok mindent bevetnek ezek ellen a kozonseges gyilkosok ellen, barmilyen nemzetiseguek, vallasuak is, mert a francia rendoroknek most ez a dolguk!), ugyanis en hallgattam a TV-ben az angolnyelvu hireket, amiben Hollande fr. miniszterelnok azt mondta, hogy ezeknek a terroristaknak semmi koze a muszlimokhoz, csak hogy megorizze Fra.o. egyseget, nehogy a franciak nekiessenek annak a jo par millio muszlimnak, aki ott el.
Az ilyenkor szokasos szolidaritas pedig nem csak Fra.o.-ban, hanem a Fold osszes orszagaban normalis, bar ugyanezt nem feltetelezem a MOSTANI ma.o.-i allapotokrol, mert egy ilyen esetben (sem) lenne osszefogas magyar-magyar kozt...
(Regebben elkepzelheto volt, mara mar megosztott a magyarsag).
karma1
@36: Lekoteleznel, ha bovebben kifejtened, miben is nyilvanul meg a franciak "nacionalizmusa" (amit egyebkent sovinizmusnak hivnak arrafele, a francia szuletesu Shovin tanai utan), en inkabb egeszseges osszetartasnak neveznem, a terrorizmust es minden ehhez hasonlo, a koz ellen elkovetett kriminal cselekmenyek miatt.

De elmondhatnad azt is. hogy a 2 szokesben levo szennylada mit akart azzal elerni, hogy az ipari negyedben tuszokat ejtett, es elrejtozott a rendorok elol, de azok lelottek oket, amikor elojottek a rejtekhelyukrol? Ott is a Korant akartak a tuszaikra ratukmalni, mert nagyon megalaztak oket? Tenyleg ezt gondolod?
Dr. Felipe
Pár éve még drónokkal meg lehetett volna semmisíteni az összes iszlamista kiképzőtábort, célzott támadással likvidálni lehetett volna az összes szélsőséges, gyilkolásra buzdító imámot.
Ma már erre nincs remény, egész Európát le fogják igázni a muzulmánok ahogy régen is tették.
tivoli
@karma1: tegnap, 21:30
Én azt gondolom, hogy éppenhogy nagy feneket kerítettek a dolgoknak, mintha azt próbálnának elérni, hogy mindenki féljen, rettegjen, szűnjön meg a békés egymásmellett élés. Támadva legyenek a muszlimok ezért az esetért, s azok támadjanak vissza "védekezésül".
"nehogy a franciak nekiessenek annak a jo par millio muszlimnak, aki ott el."
Éppen ez az! Ha ezt akarnák elkerülni, teljes hírzárlattal kezelték volna az ügyet, nem felforgatni kommandós akciókkal fél Franciaországot, hogy az egész világ felfigyeljen.

Nagyon sok durva dolog történik napjainkban a földön, emberek ezrei halnak meg naponta fegyverek által, másként értelmezett terrorizmus és teljes hírzárlat mellett.
karma1
@tivoli: Nyuszikam, hol elsz? Mit akarsz Te a mai vilagban eltitkolni? Lehetseges egy hirzarlat egy diktaturaban, de Parizs kozepen egy 12 embert erinto meszarlast Te a szonyeg ala sopornel, es mondanad az erdeklodoknek, hogy "Oooo, nem tortent semmi??? A mai internetes , iPhone-os vilagban? Ugye meg csak most ebredezel, de ram mar ki vagy hegyezve...:o)))) Vigyazz, ma paprikas hangulatban vagyok!
nyanya001
A Blikk szerint akár harmincan is beállhattak a szélsőségesek közé. A lap idézi az izraeli The Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center kutatását, amely szerint az év elején még „csak” 12 magyar harcolt Szíriában. Azóta számuk nőhetett, szakértők szerint mostanra elérhette a harmincat is.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Blikknek azt mondta, hogy az Iszlám Államnak komoly szervezetei vannak Európában. Azok végzik a toborzást. A nyugati világrenddel elégedetlen, 18-29 éves európaiakat az igaz iszlám megteremtésének ígéretével várják. Az Iszlám Állam foglalt már el olyan bankot, ahonnan 96 milliárd forintnyi dollárt zsákmányolt. Kezében van a legmodernebb haditechnika, a szélsőséges szervezet új katonái többségében teljesen rutintalanok, pár hetes kiképzés után küldik őket a csatatérre. A Blikk emlékeztet arra, hogy a magyaroknak nem ismeretlen terep Szíria. Tavaly csaknem százan csatlakoztak az Aszad elnök ellen harcoló felkelőkhöz. A Terrorelhárító Központ akkor elismerte, hogy harcolhatnak Szíriában magyarok, akikről azonban pontos adatok nincsenek.
www.opont.hu/hirek3.php?k_hirAzn=38358&k_hirFl=201408&k_hirKat=2
karma1
@nyanya001: Sajnos, mi Del-Yemen baratai is voltunk, meg a Kadar rendszerben, ugyhogy az a terulet sem ismeretlen a magyaroknak,...

A legnagyobb baj az, hogy azok, akiket sikerul betoborozniuk erre a sok baromsagra, azok rettenetesen alulkepzettek (itt elsosorban a magyar rekrutakra gondolok, mert a Londonban mukodok sokszor egyetemet vegzettek, a befogado orszag jovoltabol), igy a megvezetesuk nem nagy kunszt...
Szomoru dolgokat irtal, nagyon sajnalom az aldozatokat, es ha meg egyszer valakitol ezen az oldalon azt olvasom, hogy a karikaturistak magukra hivtak ki a sorsot, akkor en nagyon megmutatom nekik, hogy en meg a szoke nos, skotos es anyosos viccekre vagyok rendkivul allergias, es ezek mindegyike kulon-kulon is a becsuletembe es a szeretteim szemelyisegebe gazol...
nyanya001
@karma1: Ezek a szélsőjobbosok !
Az Isten óvjon meg mindenkit ezektől !
karma1
@tivoli: En egyenlore attol sz@rtam be (bocsanat a noies kifejezesert!), amit a tuszszedok tettek az aldozataikkal, en meg nem a francia miniszterelnoktol felek, bar Marin Le Pen nem lenne semmi, ha a szelsojobbossagaval o lenne eppen hatalmon...
tivoli
@karma1: ma, 10:31
Jössz kalasnyikovval?
tivoli
@karma1: ma, 11:08
Neked ott N-Z legdélibb csücskében brit alattvalóként nem kell félned semmitől.
Esetleg az ott lakóknak tőled.
karma1
@tivoli: Bizony-bizony, sodrofaba epitve...:o)) Van a ferjemnek valami felautomata valamije, (na, most az egyszer megengedem a szokenos viccet, mert halvanylila fogalmam sincs, hogy milyen markaju ez a fegyvere!), a kalasnyikov helyett az is megteszi...;o)))
karma1
@tivoli: Mar tudom, Nyuszikam, hogy Neked van egy tavolbalatokad!...:o))))Honnan tudod, hogy en csokit eszem, mikozben blogolok? (Csakis ugy, hogy a tavolbalatsz...:o)))
A masik: a kozbiztonsag valoban nagyon jo errefele, tenyleg csak en jelentek kozveszelyt, ha pl. egy anyosviccet akarnak nekem elsutni...:o))))

De nyugi, Dagam, Te vedett vagy, mert akkor kivel tornasznek itt a neten?

Na puszi es legyen nagyon szep vasarnapod, oszt menni am a templomba, ahogy a somjenzsoti szeretne, nehogy meglassalak valami kozert korul koricalni friss zsomleert?!!!
Nekem mar kozeledik az ejfel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.