A Le Monde bírálta a francia elnököt, hogy a sajtószabadság ellenségeit is meghívta a Charlie Hebdo-megemlékezésre. Orbánt orosz és török kollégájával együtt emlegették.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
"A Le Monde szégyenlistáján – indoklással együtt – szerepel Ahmet Davutoglu török miniszterelnök, Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, Ali Bongo gaboni elnök, II. Abdallah és Rania, a jordán királyi pár, Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Sameh Choukryou egyiptomi külügyminiszter és Naftali Bennett izraeli gazdasági miniszter."

Egyre jobb társaságban szerepel..
36
@coni: Naftali Bennett izraeli gazdasági miniszter???
Ki ha ő nem demokrata, liberális és az emberi jogok védelmezője a földkerekségen?!
Ja, hogy mégsem!!!
A jordán királyi pár sem???
Pedig, akkor jók voltak amikor az USA-tól vettek harci repülőket, helikoptert, szállító gépet. De még a franciáktól is szereztek be.
Lavrov???
Pedig, helikopter hordozót építettek az oroszoknak.
Igaz, ma már USA nyomásra, nem akarják átadni nekik.
Fletót megértem. Hiszen a republic nagy védelmezője. Vajon, őt is hívták és nem csak ment, hogy ott is lejtsen egy táncot?!
Biztos megisznak egy kávét Bajnai elvtársal, hiszen a Bilderberg találkozó óta, ott cég elnökösködik. És Gyurcsány is meglátogatja az ott tanuló gyerekét. Szívja magába a szabadság tanait.
Meg van ez a Hollande zavarodva, hogy kiket hívott oda?!
Lehet, Orbánt nem is hívták meg valójában, csak ment a TEK-el és kész.
A hanyatló nyugatra?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.