Íme egy másik nagyszerű húsos-narancsos étel,igazi téli csemege. Csülökből és karajból egyaránt készíthető, talán a csülökből készített változat egy leheletnyivel finomabb. A húst rozmaringgal, zsályával, fokhagymával fűszerezzük, majd narancságyra helyezzük, narancslével meglocsoljuk és sütőben 2 óra alatt ropogósra sütjük

Forrás: izesitalia.hu
Feltöltő: izesitalia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.