Ukrajna katonai segítséget kért partnereitől, beleértve a NATO tagországoktól Vlagyimir Putyin hétfőn közölte, hogy az ukrán hadsereg lényegében már egy külföldi sereg, a „NATO által irányított külföldi légió, ami nem Ukrajna nemzeti érdekeiért van.” Ők más geopolitikai célokat űznek, hogy megriasszák Oroszországot…” „Végső soron Kijev megtagadták a békét teremtő megoldások lehetőségeit…a tűzszünetet csak azért hozták össze, hogy a haderőiket, soraikat újrarendezzék és ismét újabb katonai hadműveletet indítsanak.” – mondta Putyin.

Feltöltő: anatha
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
szerintem ráadásul még a Balaton is a sok rigóhányás miatt alakult ki, amit a Gyurcsány és a Jézus Krisztus megegyezése alapján még a Sió csatorna előtti időkben a mókusok és a kanufók egyeztettek le a Holle anyóval az ég színének meghatározása végett összehívott értekezleten.
Természetesen a földigiliszták Többszartaföldbeügyi Minisztérumának javaslatára.
tivoli
Amerikai katonák harcolnak Kelet-Ukrajnában ? ? ?
Ha ez igaz, akkor pont az bizonyosodik be megint, amivel az USA-adminisztráció Oroszországot vádolja és a szankcióit bevezette...
Videóban 0:40-nél megállított katona amerikai angolsággal küldi el az ukrán újságírót, riportert, aki ukránul próbálja megkérdezni őt a Mariupolban történt aknatámadás után...
Csak "szegényke" valószínűleg egy szót sem ért belőle...
youtu.be/g_SzRHMeiBE
Dr. Felipe
Sőt már vannak japán bozótharcosok is Ukrajnában, a szkíta lovasokról már nem is beszélve.
Én még mindig azt mondom hogy a hülyeségnek és a Szovjetuniónak nincs határa.
tivoli
Ezek az emberek nem készítettek senkiről gúnyrajzokat.
youtu.be/jkplvOSAKDs
tivoli
@barew7: tegnap, 22:37
Megdöbbentő, hogy ezek az események nem kapnak kellő publicitást. A fél világ síránkozik a nyugat elleni "terrorista" támadások miatt, de a nyugati világ összehangolt népirtását elnézően kezelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.