A világ legtekintélyesebb gazdasági napilapja szerint a magyar kormányfő szembeszállt az Európai Unióval, amikor kétoldalú tárgyalásokon fogadta Putyin elnököt. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Valóban a világ legtekintélyesebb lapjaiban is O.V. szembeszállását látják az EU-val, amiért Putyint fogadta...én is hasonlókat gondolok. A tegnapi DOKU adásban beszélt Krausz Tamás történész (főleg az orosz történelemben kitünő), aki másként itéli meg. Ő nem politizál, de ugy gondolja: bizonyára Merkel asszony helyeslő tudtával fogadta O.V. Putyint. Ugyanis az ukrajnai helyzetet tárgyalással akarják rendezni, igy mint egy kapocs lehet O.V. az EU és Putyin között. Talán e mellett szól az a pár "kamu" megállapodás mostani aláirása is... mert igazából semmi uj nem történt, na persze, amit hallhattunk, vagy láthattunk. Érdekes a két ellentétes vélemény...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.