Az Európai Unió kétnapos csúcstalálkozójára Brüsszelbe utazott Orbán Viktor kormányfő – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel. Tájékoztatása szerint Orbán Viktor csütörtök délelőtt Brüsszelben, az Európai Bizottság épületében informális beszélgetést folytatott Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztossal, valamint kabinetjének tagjaival.

Ezt követően a miniszterelnök az Európai Néppárt csúcstalálkozóján vett részt. Délután az Európai Tanács ülése előtti közös felkészülést szolgáló egyeztetést tartanak a visegrádi országok vezetői – közölte a sajtófőnök.

Orbán Brüsszelben tárgyal

Az Európai Unió állam-, illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács csütörtöki és pénteki ülésén az Európai Bizottság által bejelentett, az energiaunió létrehozására vonatkozó javaslat, valamint a Keleti Partnerség májusi csúcstalálkozója, továbbá az Oroszországgal szemben hozott szankciók kérdése is napirenden lesz. Várhatóan szóba kerül majd a görög gazdasági helyzet is.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hatalmas nagy nyalóka bercike porhintés...:

" Orbán Viktor csütörtök délelőtt Brüsszelben, az Európai Bizottság épületében informális beszélgetést folytatott Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztossal..."

Elképzelem a beszélgetés " komolyságát "
bakegya
Meddig fog még geci-vicctor brüsseli páva táncot járni ,TÜNTETŐLEG!!!
vonotok
Tibike ! Szar dolog lehet ha már a " FONOK " jön lebarnítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.