„A korrupció bűzlik, a korrupt társadalom bűzlik. Bűzlik, nem keresztény az, aki hagyja magát megvesztegetni” - eddigi egyik legkeményebb hangvételű beszédét mondta el a pápa Olaszországban.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pensionar
Sajnos csak mi a szegenyek, oregek, nyugdijasok adunk neki igazat.A MILLIOMOS, MILLIARDOS UJGADAGOK, A HABORUT CSINALOK HALARA ROHOGIK MAGUKAT.
kamazuka
Aki rossz útra tér, ellopja a remény egy darabkáját önmagától, a társadalomtól, a becsületes emberektől, a város jó hírnevétől és gazdaságától.
ÁÁÁÁÁ ez aztán a demokrata megnyílvánulás!
Mondjuk a megtisztulást a Vatikán kezdhetmé mindjárt saját magán.No nem bűnbocsánatért esedezve,mert feloldozást azt én nem adhatok,ámbár ha a sötét inkvizíció idejéből eretnekség vádjával elitélt közel 65000 meber vagyonát visszaadnák leszármazottaikna,mert ekkora tollasodást akkoriban más nem érhetett el,akkor talán.
Ami az aki ellopja mondatot illeti.nos adóztatás révén a remény életben tartása eredendő bűn,ahogyan az is,hogy demokratikusan elhitetik az emberekkel,hogy minden döntés az ő érdekükben történék,s hogy őket szolgálja.
Bár sok Pápa élt a Bke hírdetésével ,bennem mégis az a régi fotó maradt meg,mikor egy Pápe megáldotta a harcba induló katonák fegyvereit.
Mi történt volna,ha annyit mondanak anno a katonáknak.Míg távol lesztek egy másik ellenség ideér és megerőszakolja asszonyaitokat,lányaitokat.Vagy mondjuk,hogy ne tudjátok megvédeni őket benneteket a vágóhídra kűldünk a kormánnyal,családtagjaitokat deportáljuk majd valahová.
Végűl is nem így történt?

Nekm nagyon tetszik Őszentsége,álszentsége!

Nos akkor beszéljünk kicsit arról a biztosítótársaságról,mely vatikáni tulajdon.Ja,hogy az már bank is?
Akkor meg miről beszélünk?

Tudom rossz gyerek vagyok!
De nem annyira mint ti!
tivoli
A mi jó Ferencünk nem ebből a világból való.
Mit gondol, honnan a Vatikán gazdagsága?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.