Saját nővére halott tetemével, valamint a nő két kutyájának csontvázával élt körülbelül fél éven át az az indiai férfi, akire a Nyugat-bengáli Kolkata városában találtak rá. A minden bizonnyal mentális problémákkal küzdő Partha De nem csupán tárolta a holttesteket, rendszeresen etette is őket – számolt be róla a Daily Mail.

A férfi azt állítja, az egykori tanárnő rendkívül ragaszkodott két háziállatához, melyek tavaly augusztus környékén pusztultak el. A 47 éves nő nem tudta feldolgozni elvesztésüket, ezért egyre kevesebbet evett. A rendőrök kérdésére azt is elmondta, hogy nővére szelleme eljött hozzá vacsorára minden éjjel, úgy gondolta, hogy testvére még mindig él.

A rendőrök azután fedezték fel a testeket, hogy egy másik esethez riasztották őket: ugyanis Partha De apja öngyilkosságot követett el, felgyújtotta magát a fürdőszobájában. Fia különösen kezdett el viselkedni, ezért néztek szét nála. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a nővér halálát, az viszont biztos, hogy a 77 éves apa öngyilkos lett, megtalálták búcsúlevelét is. 44 éves fiát elmeorvosok vizsgálják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.